Hlavní obsah

Boží Dar se začal znovu otevírat návštěvníkům

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozvolnění režimu v souvislosti s koronavirem umožňuje pozvolný návrat k normálu. V pondělí otevře řada provozoven, města se začínají vracet k normálnímu životu. Toho využili od pátku 24. dubna i na Božím Daru.

Foto: Vratislav Konečný

Zelený dům v Božím Daru

Článek

I na Klínovec, ale ...

„Od pátku 24. dubna lze opět osobními vozidly vyjet až na vrchol Klínovce. Od pondělí 27. dubna bude obnoven provoz Infocentra Boží Dar v době od 8 do 12 a od 13 do 18 hodin a to každý den. Město žádá návštěvníky, aby svá auta parkovala pouze na záchytných parkovištích na okraji města, jako např. naproti benzinové pumpy, kde je hodina parkování zdarma a od hodiny po celý dalších 24 hodin za 100 Kč. Parkovat jinde na správním území města nelze, a proto žádáme řidiče, aby tuto skutečnost respektovali,” informoval starosta a senátor Jan Horník.

Může se i do podzemí

Od pondělí 25. května bude také možná prohlídka štoly Johannes. Rezervace prohlídek si lze zajistit on-line na www.stolajohannes.cz.

V provozu je čerpací stanice pohonných hmot přímo v Božím Daru, a to denně v čase od 6 do 22 hodiny. Mimo možnosti natankování pohonných hmot si můžete nakoupit základní drogerii, cukrovinky, bagety i kávu.

Reklama

Výběr článků

Načítám