Hlavní obsah

Anna Julie Slováčková nefňuká, naopak chystá nový klip

Novinky, René Kekely

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Anna Julie Slováčková je už pár týdnů středem pozornosti médií kvůli své vážné onkologické nemoci. Nemá sice problém o ní mluvit, včetně léčby, nicméně jako prioritu stále považuje svou profesi. Nyní chystá s kapelou nový klip a rozhodně nefňuká a nezahálí.

Foto: Jaroslav Hauer

Anna Julie Slováčková natáčí nový klip

Článek

Po úspěšném koncertu ve vyprodaném pražském Divadle Semafor se kapela Aura v čele s Annou Julií Slováčkovou chystá vydat další videoklip. Je k singlu Nepopsaná, spolupracovala na něm se zpěvačkou a písničkářkou Patricií Fuxovou, která se podílí jak na textu, tak na hudbě, a která stojí třeba za velkým hitem Ewy Farne Boky jako skříň.

„S Patricií jsme společně s kapelou pracovali již na singlu, který máme v plánu vydat před létem v následujícím roce a jelikož mě práce s ní baví a mám ráda její písničky, rozhodly jsme se společně dotáhnout do konce i píseň Nepopsaná. Písnička je o lásce, ale ne jen té partnerské. Je o lásce k životu, rodině, přátel, partnerovi... Každý si pod tím může najít to své,“ prozradila Slováčková.

Celkové produkce písničky se ujal Igor Ochlepovský. „Když jsem poprvé slyšela demo, které Igor vytvořil společně s novým textem, který jsme s Patricií řešily, byla jsem naprosto dojatá. Vystihlo to přesně to všechno, co teď v tyhle chvíle prožívám a pokaždé, když píseň slyším, jsem strašně šťastná, jak tahle spolupráce zafungovala,“ prozradila zpěvačka a herečka s tím, že videoklip k písni Nepopsaná natáčelo duo Czech Vibes.

„K němu jsme se dostali vlastně také díky Patricii. Jako velký fanoušek její kapely Vesna jsem obdivovala videoklipy, které právě společně natáčeli a vzhledem k tomu, že je náš nový singl hodně intimní, něžný a niterný, věděla jsem hned od začátku, že by tomu slušela ženská síla a i co se vizuální tvorby týká,“ říká zpěvačka.

Chce, aby píseň zachytila ženské citlivé oko, a je přesvědčena, že to byla opět správná volba.

„Po dlouhé době jsem u tohoto singlu a videoklipu byla o všem stoprocentně přesvědčená a vše šlo tak nějak samo od sebe. Vlastně i když jsme se poprvé sešly s Bárou Šůstkovou, která klipu psala scénář a dělala režii, tak jsme měly prakticky skoro stejnou vidinu videoklipu. Nemůžu se dočkat, až bude klip i písnička venku. Myslím, že i vydaní před Vánocemi je ta správná doba pro tenhle song. Sice se v něm nezpívá o jmelí, rolničkách a dárcích, ale o čisté lásce a o té podle mě především Vánoce jsou."

Reklama

Výběr článků

Načítám