Hlavní obsah

Zpěvačka Kamila Nývltová peče na Vánoce desetitisíce kusů cukroví

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Kamila Nývltová má letos kvůli omezení vystoupení víc času, tak se vrhla na pečení cukroví nejen pro svoji rodinu. V plánu má napéct 200 kilo, což znamená zhruba dvacet tisíc kousků hned několika druhů.

Jak stráví letošní Vánoce Kamila NývltováVideo: Novinky

 
Článek

Vánoce tráví Kamila Nývltová vždy u rodičů v domě ve Rtyni v Podkrkonoší. „Jinak si to ani představit nedovedu. Třeba to, že bych odletěla někam za teplem, to vůbec ne. Jsme hodně rodinně založení, v předvečer Štědrého dne se nás sejde i třicet, i když u vánočního stolu nás už bývá jen osm, s oběma babičkami,” svěřila se.

Vánoční recepty na cukroví, vaječný koňak a vánočku od Ivety Fabešové

Vánoce

„Mám ráda to poctivé podkrkonošské vánoční všechno, od atmosféry až po pečení, do kterého jsem se letos vrhla ve velkém. Mám víc času, tak jsem vzala objednávky nejen od rodiny,” prozradila zpěvačka, pro kterou je pečení velkou láskou.

Foto: Michaela Feureislová

Kamila Nývltová peče na Vánoce desetitíce kusů cukroví.

„Zatím jsem pekla osm druhů, další čtyři budou nepečené, a teď jsem asi na patnácti tisících kusech. Objednáno mám celkem dvě stě kilo, ale sto kilo z toho je jenom pro rodinu. Nevím, na kolika skončím, ale určitě to bude přes dvacet tisíc jednotlivých kousků,” rozjela už skoro manufakturu Kamila, které peče klasiku jako linecké, vanilkové rohlíčky, ořechy, pracny nebo vosí úly.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám