Hlavní obsah

Zpěvačka Kamila Nývltová nedává dárky pouze rodině, dostávají je i domácí mazlíčci

Eliška Vinterová, Novinky, Eliška Vinterová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Kamila Nývltová patří k těm, kdo se na vánoční svátky každý rok těší. Nejenže se věnuje každý rok naplno pečení vánočního cukroví, ale nezapomíná ani na své nejbližší s dárky. Maličkosti pod stromečkem najdou u zpěvačky i čtyřnozí mazlíčci.

Jak plánuje trávit letos Vánoce Kamila NývltováVideo: Novinky

 
Článek

„Miluji Vánoce a jsou to pro mě jedny z nejhezčích svátků v roce, protože všude všechno svítí a mám pocit, že Vánoce lidi stmelují a svět se zdá lepší,“ svěřila se nám zpěvačka, která už chystá dárky nejen pro svou fenku Emmu, ale také pro pejsky svých rodičů.

„Moje Emmička dostane spoustu dárků, už jsem jí nakoupila ozdoby na hlavu a andělská křídla. Přítel říká, že jsem trochu blázen, co z toho psa dělám. Mám ho teď jako dítě, než přijde miminko. Jsou to u nás stejně rovní členové,“ řekla Kamila Nývltová, která se kvůli pandemickým opatřením nemůže věnovat naplno zpěvu.

Čas tak věnuje pečení vánočního cukroví, které dělá na zakázku. „Vyrábím cukroví, to ode mne dostane celá rodina, to jim musí stačit. Rozhodli jsme se, že letos to budou maličkosti, protože si myslím, že Vánoce jsou druhým rokem už jiné a člověk se musí dívat na to, co bude. Jestli bude práce, takže si myslím, že stačí drobnosti a hlavně že jsme spolu,“ dodala zpěvačka s tím, že o štědrovečerní večeři se u nich stále stará maminka.

„Štědrovečerní večeři dělá maminka, já se starám o to sladké. Taky přiložím ruku k dílu. Bramborový salát dělá mamka s taťkou, má to tak vychytané a umí dochucovat, že je u nás v tomhle nenahraditelná,“ svěřila Kamila Nývltová.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám