Hlavní obsah

Vánoční svátky nepřejí nevěrám

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Vánoční svátky nepřejí nevěře. Nejvíce se jí provalí právě během Štědrého dne a Božího hodu. Lidé jsou rozvášnění, emocionálně velmi rozjitření a navíc si chtějí popřát hezké svátky se všemi, které milují. Tedy i s milenci a milenkami. Horší obezřetnost a neopatrnost vedou k tomu, že jejich nevěra často v tomto období praskne.

Foto: Profimedia.cz

Vánoce nepřejí nevěrám.

Článek

Právníci čekají po Novém roce nárůst počtu žádostí o rozvod. A to především právě kvůli nevěrám.

Během svátků také více vyniknou neshody a napětí, takže nefungující páry zažívají ještě horší období než během roku. To často vyústí vážným rozkolem a rozhodnutím, že je čas ukončit společnou cestu životem.

„Vánoce jsou bezpochyby velmi nebezpečným obdobím pro mnoho manželství. Lidé si na Vánoce posílají hodně sms i s milenkami a milenci, nechávají telefon položený volně doma a to je příležitost pro podezřívavý protějšek, aby se utvrdil,“ vysvětluje přední britská rozvodová právnička Ayesha Vardagová.

Reklama

Související témata:

Související články

Ženy poznají nevěrné muže podle obličeje

Z rozsáhlého australského experimentálního výzkumu vyplynulo, že ženy dokážou odhalit z rysů obličeje mužů jejich pohled na nevěru, a tedy zda i jim by mohl...

Výběr článků

Načítám