Hlavní obsah

Taťána Makarenko nemá kvůli soutěžím krásy čas na nákupy dárků

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Modelka a ředitelka soutěže krásy Miss Czech Republic Taťána Makarenko má před koncem roku nejvíc práce, protože musí připravovat své vítězky na mezinárodní klání. Na vánoční nákupy jí tak nezbývá moc času a nakupování řeší hlavně online.

Jak se připravuje na Vánoce Taťána MakarenkoVideo: Novinky

 
Článek

Letošní Vánoce prý nejsou výjimkou. „Takhle to chodí už roky, jelikož už plánujeme 11. ročník Miss Czech Republic, takže nákupy dárků a všechno kolem vánočních svátků budu řešit až na poslední chvíli. Díky bohu za možnost nákupů na internetu,” svěřila se Makarenko.

„Vzhledem k tomu, že větší část mé rodiny žije na Ukrajině, tak nemám zase tolik lidí, pro které nakupuji. Je to jen maminka a její přítel, můj přítel, jeho dcera Viktorka, kamarádi a kamarádky. A samozřejmě pomáhám příteli vybírat dárky pro jeho rodinu,” vypočítala, koho bude obdarovávat.

Lucie Bílá se na Vánoce těší, veškeré přípravy za ni obstarají kamarádky

Vánoce

S tím, aby se trefila do vkusu obdarovávaných, se Táňa moc netrápí. „Baví mě kupovat holčičí dárky pro Viktorku, doufám, se jí to aspoň líbí a nosí to. Pokud jde o chlapy, myslím si, že nejsem jediná, která se snaží mužům své názory třeba na oblékání implementovat a v módě je vést, ať už se jim to líbí, nebo ne,” směje se.

Sama na dárky není náročná. „Mám radši spíš praktické věci. Loni jsem si třeba přála novou šatnu. Tak tu už mám. A letos? Chtěla bych udělat venkovní sezení a koupit nový gril, abychom mohli zvát přátele,” svěřila se.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám