Hlavní obsah

Obdarovávání dospělých by Petra Černocká nejraději zrušila

Novinky, Jiří Čeladník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předvánoční čas je plný shonu i pro Petru Černockou. Herečka má za sebou náročné období - v pražském divadle Studio Dva měla premiéru divadelní adaptace oblíbeného filmu Dívka na koštěti, užila si několikanásobnou oslavu sedmdesátin a výstavu osobních artefaktů. Na nákupy dárků a pečení cukroví jí tedy před Vánoci nezbývá čas.

Foto: Hermína

Před Vánocemi nestíhá ani Petra Černocká.

Článek

„Přes Vánoce se nejvíc hraje. Ve městech se pořádají rozsvícení stromečků a konají se různé kulturní události, takže nestíhám,“ říká představitelka čarodějnice Saxany z komedie Václava Vorlíčka Dívka na koštěti.

Do pečení cukroví se zpěvačka raději ani nepouští. „To nechávám na profesionálech. Sousedka od nás z chalupy dělá tak neuvěřitelné věci a zdravé, například ze špaldové mouky, tak na ni spoléhám, že to pro mě i letos hezky napeče,“ říká Černocká.

Zpěvačka a herečka Petra Černocká: Díky Saxaně mě znají i malé děti

Kultura

„Dárek jsem zatím nekoupila ani jeden a vím, že budu muset něco pořídit minimálně svému muži. Dospělí kolem mě jsou totiž záludní a zejména můj muž vždycky vymyslí nějakou roztomilou drobnůstku, například nějakou starožitnost, takže si i já musím dát záležet,“ dodala.

Petra by nejraději dávala dárky jen své vnučce Coco. „Doufám, že se mi podaří zrušit obdarovávání dospělých. Všichni všechno máme. Můj muž je sice mladší než já, ale taky to není zrovna nějaký junior, který touží po nové mikině, takže vážně nevím, co bych mu koupila,“ krčí rameny Petra Černocká.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám