Hlavní obsah

Marta Jandová je milovník adventu. Užívá si vánoční písně, vůně, oblečení i povlečení

Jiří Čeladník, Novinky, Jiří Čeladník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud by se některá celebrita měla označit za vánočního megalomana, padla by volba na Martu Jandovou. Zpěvačka tyto svátky miluje a velmi aktivně se na ně každý rok připravuje.

Jak bude trávit letošní Vánoce Marta JandováVideo: Novinky

 
Článek

„Miluji vánoční dekorace. Měla jsem radost, že letos začal adventu už v listopadu. Už během víkendu před prvním adventem jsem šla do sklepa, vynesla všechny krabice a ozdobila celý dům,“ prozradila nám rockerka během pečení vánočního cukroví.

Zpěvaččin manžel, porodník Miroslav Verner, jí její posedlost Vánoci toleruje. „Manžel by byl spíš decentní, ale naštěstí mě respektuje, protože ví, jak je to pro mě důležité,“ uvedla Marta.

Ta prý nepodléhá nikdy trendům. „Nezdobím stromeček do barev, které jsou zrovna in, ale použiji to, co doma zrovna máme. Ráda použiji ozdoby, které vyrobila dcera Maruška ve školce, ty visí vepředu,“ říká s úsměvem.

Vánoční tematika se ve zpěvaččině domácnosti projevuje na všech frontách. „Už od prvního adventu pouštím tradiční vánoční písně i k snídani, zpíváme koledy, všude svítí světýlka a svíčky, vybírám vánoční vůně. Dokonce máme vánoční oblečení a spíme i v peřinách s vánočním dekorem,“ říká Marta Jandová.

Štědrý den většinou tráví s dcerou a manželem ve svém vinohradském bytě, na Štěpána odjíždí rodina do venkovského domečku, který si postavili na pozemku otce Petra Jandy Na Propasti nedaleko Jevan.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám