Hlavní obsah

Heidi Klumová a Seal strávili Vánoce společně

Supermodelka Heidi Klumová se před Vánocemi dohodla s manželem Sealem, že se na svátky udobří v zájmu dětí a stráví je společně jako rodina. Sedmiletá Leni, šestiletý Henry, pětiletý Johan a dvouletá Lou měli při nadělování dárků u stromečku oba rodiče.

Foto: Reuters

Heidi a Seal loni v únoru při udílení cen Grammy v Los Angeles ještě tvořili šťastnou dvojici.

Článek

Rozchod přitom Heidi a Seal oznámili loni v lednu a několik následujících měsíců je bedlivě sledovala média, takže se oba dočkali řady nepříjemných bulvárních útoků.

„Snaží se vychovávat děti stále ve spolupráci a nedělat před dětmi ostudu. Snaží se, aby to mezi nimi klapalo, hlavně kvůli dětem. Pravidelně si tak volají a vše probírají společně,“ píše New York Post.

Klumová si začala se svým bodyguardem Martinem Kirstenem a Seal to nešťastně komentoval v médiích. Po pár slovních přestřelkách se ale oba bývalí partneři vzájemně omluvili a vše si vyjasnili.

„Ano! Jsem velmi zamilovaná. Martin se neskrývá. Jen nemá rád pozornost. Raději zůstává v zákulisí. Vždycky tu budou lidé, co budou kritizovat, s kým žiju, co nosím a jaké mám vlasy. Ale nakonec člověk musí dělat jen to, co ho činí šťastným. To je zákon života, jímž se řídím,“ prohlásila nedávno Heidi o svém novém partnerovi.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám