Hlavní obsah

Heidi Klumová a Seal strávili Vánoce společně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Supermodelka Heidi Klumová se před Vánocemi dohodla s manželem Sealem, že se na svátky udobří v zájmu dětí a stráví je společně jako rodina. Sedmiletá Leni, šestiletý Henry, pětiletý Johan a dvouletá Lou měli při nadělování dárků u stromečku oba rodiče.

Foto: Reuters

Heidi a Seal loni v únoru při udílení cen Grammy v Los Angeles ještě tvořili šťastnou dvojici.

Článek

Rozchod přitom Heidi a Seal oznámili loni v lednu a několik následujících měsíců je bedlivě sledovala média, takže se oba dočkali řady nepříjemných bulvárních útoků.

„Snaží se vychovávat děti stále ve spolupráci a nedělat před dětmi ostudu. Snaží se, aby to mezi nimi klapalo, hlavně kvůli dětem. Pravidelně si tak volají a vše probírají společně,“ píše New York Post.

Klumová si začala se svým bodyguardem Martinem Kirstenem a Seal to nešťastně komentoval v médiích. Po pár slovních přestřelkách se ale oba bývalí partneři vzájemně omluvili a vše si vyjasnili.

„Ano! Jsem velmi zamilovaná. Martin se neskrývá. Jen nemá rád pozornost. Raději zůstává v zákulisí. Vždycky tu budou lidé, co budou kritizovat, s kým žiju, co nosím a jaké mám vlasy. Ale nakonec člověk musí dělat jen to, co ho činí šťastným. To je zákon života, jímž se řídím,“ prohlásila nedávno Heidi o svém novém partnerovi.

Reklama

Související témata:

Související články

Vánoční porce štěstí Simony Krainové

Během dvou let porodila dva syny, zvládla několik reklamních kampaní, změnila agenturu, rozjela nový ambiciózní projekt. Mě však zajímalo, jak Simona Krainová...

Výběr článků

Načítám