Hlavní obsah

Berenika Kohoutová stráví Vánoce bez otce svého očekávaného dítěte

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední Vánoce bez závazků si užije herečka Berenika Kohoutová. Bude je trávit se svou maminkou a rodinou sestry. Její partner Kryštof, s nímž čeká miminko, bude se svojí rodinou. Prý je to ale naposledy.

Jak bude trávit Vánoce Berenika KohoutováVideo: Novinky

 
Článek

„Těším se, že nebudu vůbec nic dělat, jenom jíst cukroví, smažené, oříšky a vůbec všechno, co mi kdo dá, v neomezeném množství. Jen ten alkohol už tam nebude,” svěřila se Berenika.

Její partner Kryštof ovšem u společné štědrovečerní tabule bude chybět. „Budu s maminkou u mojí sestry doma, protože sestra už má svoji rodinu a syna. Bude to tak nejjednodušší. A Kryštof má spoustu sourozenců, tak s nimi bude u své rodiny. A že by mi bylo smutno? Těch pár hodin to bez sebe vydržíme, vždyť spolu budeme, aspoň doufám, celý život,” míní herečka.

Berenika Kohoutová: Dělám jen to, co se mi líbí

Kultura

Čeká ji i vánoční vystoupení, kde si zazpívá koledy s kolegy z divadla Studio Dva.

„Budeme vystupovat na tvrzi Divice, která patří producentovi Michalu Hrubému a pořádá tam takový vánoční večer s obrovským stromkem, koledami, cukrovím, trhy a tak podobně. Snad jsou ještě k dostání lístky, abych nikoho nenalákala zbytečně,” doufá.

Těší se i na dárky, protože se domnívá, že by jich mohla letos dostat spoustu.

„Doufám, že mě všichni zavalí hromadami dárků, protože teď jsem strašně důležitá, jak jsem těhotná. Takže spoléhám na to, že na mě budou všichni hrozně hodní,” uzavřela.

Reklama

Související články

Tradiční recepty na vánoční cukroví

Vánoce bez pečení tradičního vánočního cukroví si neumí představit většina českých domácností. Ačkoliv si dnes můžete objednat výtečné cukroví od profesionálů,...

Výběr článků

Načítám