Hlavní obsah

Eva Decastelo se těší na Vánoce v novém domě

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Moderátorka Eva Decastelo prožije s rodinou svátky poprvé v novém domě v pražských Modřanech, kam se stěhovali letos v létě. A i když starostí kolem domu měla během roku moderátorka nad hlavu, manželovi stihla dárky nakoupit už v březnu.

Článek

"Na Vánoce v novém domě se hrozně těšíme. Dalo nám práci si ho vymazlit a až snad na plot už jsme komplet. S rodinou svátky milujeme a nejkrásnější pohled je samozřejmě na naše děti Michálka a Zuzanku, když jsou pod stromečkem vykulení," řekla Novinkám moderátorka Eva Decastelo.

Na Štědrý den k večeři si dopřávají prý klasiku. Salát, kapra, řízky a kubu. Vánoční zvyky ale nedodržují. "Lití olova a další zvyky fakt ne. Je to nebezpečné pro děti, vzhledem k tomu, jaká jsou ta naše šídla," směje se Eva.

Vánoční dárky překvapivě moderátorka nakupovala s předstihem. "Pro rodiče a manžela už vše mám od března a děti budeme s mužem řešit později. Zuzu už bude asi potřebovat kabelku, hřebínek a kuchyňku, aby nebrala mé věci, a Michálek bude určitě mít radost z nových mašinek," dodala krásná moderátorka.

Reklama

Související témata:

Související články

Lucie Bílá se na Vánoce schází s celou vesnicí

Zpěvačka Lucie Bílá neponechává nákup vánočních dárků náhodě. „Dárky sbírám už od září, protože chci být připravená. Vánoční turné mi totiž letos končí až 23....

Výběr článků

Načítám