Hlavní obsah

Eva Decastelo se těší na Vánoce v novém domě

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka Eva Decastelo prožije s rodinou svátky poprvé v novém domě v pražských Modřanech, kam se stěhovali letos v létě. A i když starostí kolem domu měla během roku moderátorka nad hlavu, manželovi stihla dárky nakoupit už v březnu.

Článek

"Na Vánoce v novém domě se hrozně těšíme. Dalo nám práci si ho vymazlit a až snad na plot už jsme komplet. S rodinou svátky milujeme a nejkrásnější pohled je samozřejmě na naše děti Michálka a Zuzanku, když jsou pod stromečkem vykulení," řekla Novinkám moderátorka Eva Decastelo.

Na Štědrý den k večeři si dopřávají prý klasiku. Salát, kapra, řízky a kubu. Vánoční zvyky ale nedodržují. "Lití olova a další zvyky fakt ne. Je to nebezpečné pro děti, vzhledem k tomu, jaká jsou ta naše šídla," směje se Eva.

Vánoční dárky překvapivě moderátorka nakupovala s předstihem. "Pro rodiče a manžela už vše mám od března a děti budeme s mužem řešit později. Zuzu už bude asi potřebovat kabelku, hřebínek a kuchyňku, aby nebrala mé věci, a Michálek bude určitě mít radost z nových mašinek," dodala krásná moderátorka.

Reklama

Související témata:

Související články

Lucie Bílá se na Vánoce schází s celou vesnicí

Zpěvačka Lucie Bílá neponechává nákup vánočních dárků náhodě. „Dárky sbírám už od září, protože chci být připravená. Vánoční turné mi totiž letos končí až 23....

Bořek Slezáček hledá vánoční hotel pro psy

Moderátor Bořek Slezáček Vánoce moc neřeší. Skoro všechno nechává na partnerce a matce jeho dvou synů Žanetě. „Všechno zařizuje, kupuje dárky. Ale už pro ni...

Výběr článků

Načítám