Hlavní obsah

Jak se žije ve vile ve stylu 20. let a s nejmodernějšími technologiemi

Mělo by být vaše budoucí bydlení prostorné a reprezentativní a jeho vybavení odpovídat nejvyšším současným nárokům? Našli jsme ho za vás.

Foto: Canaba.cz

Jak se žije ve vile ve stylu 20. let a s nejmodernějšími technologiemi

Článek

Představte si dům ve stylu reprezentativní městské vily, která zaujme svou monumentálností a velikostí, a to nejen zvenčí, ale hlavně uvnitř. Má totiž dispozici 7 + 1, a je rozvržena na 198 metrů čtverečních podlahové plochy. Zastavěná plocha přitom činí 118 metrů čtverečních.

Oku lahodí elegantními křivkami a čistými liniemi, které jsou však originální a zároveň velmi nadčasové. Architektura rodinného domu Rezidence v pražském Centru vzorových domů navazuje na funkcionalismus 20. let minulého století, dům je však vybaven těmi nejmodernějšími technologiemi. V podstatě vše tu můžete ovládat na dálku pomocí tabletu nebo chytrého telefonu – od zatemnění v podobě vnějších rolet přes osvětlení až po vytápění. Se svým domem si dokonce můžete povídat, vše je totiž možné řídit hlasovým ovládáním.

Foto: Canaba.cz

Rezidence je dům ve stylu reprezentativní městské vily, která zaujme svou monumentálností a velikostí

Spousta denního světla

Díky velkoformátovým oknům je dům krásně vzdušný, opticky ještě prostornější a plný denního světla. Přestože je tedy inspirován starými tradicemi, zároveň vyhovuje moderním požadavkům. V okolí již hotového domu Rezidence se zároveň můžete podívat na možné řešení zahrady a venkovní terasy navazující na velká okna.

Otevřená dispozice přízemí s volnými průhledy vytváří uvolněnou vzdušnou atmosféru. Nachází se tu obývací část domu s kuchyní a jídelním koutem. Najdete je na jednom prostoru, který je ale chytře oddělen plynovým krbem, jenž dominuje celé místnosti.

Foto: Canaba.cz

Rezidence je díky velkým proskleným plochám plná světla

Obě patra mají své sociální zázemí. V horním patře jsou dvě koupelny, velkorysá koupelna pro rodiče a druhá malá se sprchovým koutem pro děti. V přízemí je samostatná toaleta a technická místnost. Samozřejmě se v patře nachází také dětský pokoj a prostorná ložnice s přímým vstupem na velký balkon.

Na několik způsobů

Dům je zároveň navržen tak, aby umožňoval využívat jeho prostory různým způsobem. Je možné ho uspořádat jako dvougenerační domek nebo využívat přízemí k podnikání a první patro coby vysoce nadstandardní rodinný byt.

Prohlédněte si Rezidenci ze všech stranVideo: Canaba.cz

Chcete takto navržený a autenticky zařízený dům vidět na vlastní oči a vyzkoušet si, jak by se vám v něm žilo? Přijďte se podívat do Centra vzorových domů Praha (D11, EXIT 8), kde přesně tento dům stojí. Můžete si tak vše prohlédnout, osahat, načerpat inspiraci, vypijete si tu kávu a v klidu si vše promyslíte. Stavit se můžete kdykoli, ale lepší je se objednat předem, abyste měli k dispozici profesionálního odborníka. Vstup do centra je zdarma.

A jakmile si vyberete, váš dům může stát už za pět měsíců.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Novinky.cz.

Výběr článků

Načítám