Hlavní obsah

Chytré hodinky: Teď už s nimi i zaplatíte a dovedete své tělo k dokonalosti

Chytré hodinky se stávají běžnou součástí našeho života. Objevte kouzlo chytrých hodinek a usnadněte si život. S těmi nejnovějšími můžete dokonce i platit. Také pohlídají stav vašeho těla, a to doslova od hlavy až k patě.

Foto: Samsung.com

Chytré hodinky si okamžitě oblíbíte

Článek

Samozřejmě že na trhu existuje široká škála modelů chytrých hodinek od jednodušších pro začínající uživatele až po funkcemi nabité skvosty. Je tedy na každém, čemu dá při výběru přednost. Důležité je myslet na kompatibilitu hodinek s mobilním telefonem, respektive s jeho operačním systémem.

Běžné hodinky zvládnou s přehledem dešťovou přeháňku, pokud se ale chystáte je neodkládat ani při plávání, myslete na to už při koupi.

Foto: Samsung.com

Chytré hodinky Galaxy Watch4 seženete v několika barevných provedeních

Funkce, které usnadní život

Na to, že nás chytré hodinky upozorní na příchozí hovor, zobrazí zprávu nebo pohlídají dostatečné množství kroků, které přes den ujdeme, jsme si zvykli. Novinkou je možnost placení přes hodinky. Je to tak jednoduché! Nemusíte hledat peněženku ani mobil, stačí mít na ruce chytré hodinky Galaxy Watch4 nebo Galaxy Watch4 Classic. Je to umožněno tím, že původní operační systém Tizen byl nahrazen operačním systémem Googlu: Wear OS Powered by Samsung. S chytrými hodinkami se tak konečně dá platit přes Google Pay.

Foto: Samsung.com

Chytré hodinky Galaxy Watch4 Classic mají nadčasový design

Nedílnou součástí chytrých hodinek je i jejich vzhled. Některé designy jsou opravdu nadčasové a vhodné ke sportovnímu outfitu i k obleku. Například otočná luneta a živý displej hodinek Galaxy Watch4 Classic zaujmou vytříbeným designem, který přináší na vaše zápěstí sofistikovanost v podobě materiálu z nerezové oceli. Vzhled ciferníku můžete měnit podle nálady, vyberete si mezi analogovými nebo digitálními ciferníky. Ty lze zpestřit pomocí znaků AR emotikonů, které vyjadřují váš styl i to, co právě děláte.

Foto: Samsung.com

Hodinky lze zpestřit pomocí znaků AR emotikonů, které vyjadřují váš styl i to, co právě děláte

Dokonalý přehled

Většina lidí si chytré hodinky pořizuje kvůli touze po lepším sportovním výkonu, tak aby měli své tělo a jeho fyzickou aktivitu pod kontrolou. Samsung Health aplikace a nový senzor BioActive Sensor zachycují složení vašeho těla v reálném čase. Zjistí, kolik obsahuje vody, tuku, dokonce i kolik váží vaše kosti. To znamená, že to, co dříve zvládaly jen některé chytré váhy, teď umí hodinky!

Foto: Samsung.com

Samsung Health aplikace a nový senzor BioActive Sensor zachycuje složení vašeho těla v reálném čase

Samozřejmostí u hodinek Galaxy Watch4 a Galaxy Watch4 Classic je měření krevního tlaku a dokonce také měření množství okysličené krve. Novinkou je pokročilá analýza spánku včetně analýzy chrápání. Vše je, jak už jsme zvyklí, propojeno s mobilem a v aplikaci Samsung Health můžete podrobně sledovat údaje o svém těle, pohybu, cvičení nebo spánku.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Novinky.cz.

Výběr článků

Načítám