Hlavní obsah
Recept na jarní jednohubky z listového těsta
Připravte jarní pohoštění, které se snadno vezme do ruky, není příliš velké a navíc má špetku vtipu. Listové těsto potřené jednoduchou pomazánkou poslouží jako...
Recept na svěží italskou piccatu z kuřecích prsou
Piccata je italský pokrm z masa. Plátky masa se na pánvi pečou obalené v mouce, poté se vaří ve vývaru. V pokrmu nesmí chybět citronová šťáva a kapary, které...
Recept na zapečený květák se smetanou a sýrem
Zapečený květák se sýrem je jednoduchý na přípravu a skvělý jako lehčí večeře. Květák je bohatý na vitaminy a minerály a má vysoký obsah vlákniny. Podávat ho...
Jak připravit dokonalé pesto z medvědího česneku? Vsaďte na sílu paží a nebojte se experimentů
Na přelomu března a dubna poznáte místa, kde roste medvědí česnek, snadno i po čichu. Pokrmy z něj se v posledních letech těší velké oblibě a husté koberce...
Recept na jablečný crumble s ovesnými vločkami
Crumble je dezert z ovoce a drobenky. Je velmi podobný koláči s drobenkou, jeho příprava ale zabere méně času. Crumble je na povrchu křupavý, vevnitř je díky...
Recept na zářivou polévku z mrkve a červené čočky
Mrkvová polévka zaujme nejen na pohled, ale i chutí. Kurkuma a zázvor se s mrkví skvěle chuťově doplňují. Červená čočka je zase skvělý zdroj vlákniny...
Upečte si doma chléb: dýňový, bez hnětení, toustový, sladký či chapati
Pečení domácího chleba se stává stále oblíbenější tradicí, která nás vrací ke kořenům a přináší do domácností vůni čerstvě upečeného pečiva. Naučte se s námi...
Recept na čokoládové brownies
Pro milovníky sladkého a především čokolády jsou brownies ideálním dezertem. Na povrchu jsou křupavé, vevnitř vláčné a k přípravě stačí pouze několik surovin.
Recept na tofu marinované v pomerančích
Pomeranče mají právě teď nejlepší chuť. Nejsou jen symbolem svěžesti a vitaminů, je to také skvělá surovina, která dodá pokrmům jedinečnou chuť. Vyzkoušejte...
Barvy na talíři: recepty na mangový salát, brokolicovou polévku, řepové rizoto a shakshuku
Jaro už je za dveřmi a je tak nejvyšší čas vyhnat z domu zimní šeď a do našich životů zakomponovat pestré barvy. Rozzářená jídla jsou nejen chutná, ale...
Postranní panel
Reklama
Reklama