Hlavní obsah

Svalovec v tangách se v posteli tulí ke kuřecímu tělu s ženskou hlavou

Kdo vyhrál cenu o nejbizarnější kousek internetu poslední doby? Za mě je to tentokrát rozhodně Jurij z Kazachstánu, který se vesele tulí k nafukovací panně s ženskou hlavou a tělem kuřete. Poslechněte si jeho příběh a další kuriozity, které v poslední době hýbaly internetem. Je tady první díl odlehčeného podcastu Guláš.

Foto: Novinky

Guláš je podcast plný bizárů, kuriozit a zajímavostí ze světa.

Článek

Jurije netřeba dlouze představovat, pozornost na sebe upoutal už svatbou s nafukovací pannou Margo, teď ale jeho příběh pokračuje. S Margo už pár netvoří, oblíbil si totiž jiný objekt. Lola je postava s ženskou hlavou a tělem kuřete v punčochách, což už samo o sobě zavání pořádným bizárem. Když se navíc podívám na „špunt”, který může sloužit k činnostem, které snad ani nechci domýšlet, vítěz tohoto dílu je myslím jasný.

Jurij si získal na Instagramu slušnou fanouškovskou základnu, sám podporuje LGBTQ komunitu, což se mu nedávno vymstilo. Když veřejně podporoval transgender osoby v kazachstánských věznicích, kdosi ho zbil a zlomil mu nos. Au.

Na projev lásky se žena připoutala k partnerovi řetězem. Vyvázla s velkými ránami

Koktejl

Řeč byla také o ukrajinském páru, který se k sobě na důkaz lásky na čtvrt roku připoutal. Saša a Viktorie společně dělají úplně všechno. Mladý pár se symbolicky připoutal 14. února 2021 na Valentýna a od té doby vše dokumentuje a své zkušenosti sdílí na sociálních sítích. Bohužel se mladé ženě nevyhnuly ani zdravotní problémy, které způsobila pouta na rukou. Ale zdá se, že jejich vůle zachránit vztah na hraně, je opravdu silná.

Pepek námořník

U další zprávy by měli zbystřit hlavně všichni milovníci závaží a posiloven. Samozvaný Pepek námořník, čtyřiadvacetiletý Kirill z Ruska, si během tří let napumpoval paže syntohlem, což je speciální olej, který po aplikaci do těla opticky zvětšuje požadované partie. Kiril nyní musel podstoupit několik operací, kdy mu lékaři olej z těla odstraňují. Hlavní operace ho teprve čeká a mladý Rus dost možná bude muset žít do smrti s následky svého ne zrovna moudrého rozhodnutí.

Experiment v jeskyni

Pokud máte pocit, že je lockdown a celá pandemická situace už hodně dlouhá, představte si, jak se bude cítit hrstka dobrovolníků, která ve Francii zaleze na 40 dní do jeskyně. Zkoumat se bude, jak na člověka působí stav, kdy nemá ponětí o čase či denní době. Závěry by prý mohly pomoci s řadou společenských otázek. Jak na člověka působí izolace, jak se třeba budou cítit astronauti při objevování vesmíru? Myslím, že řada lidí už by dokázala po uplynulém roce odpovědět sama.

Připravte se na zombie apokalypsu! Úředníci varovali občany

Koktejl

A o čem dalším byla řeč? Třeba o pacientce, která vyskočila u Jablonce za jízdy ze sanitky, ale také o zombie apokalypse, na kterou bychom se měli okamžitě připravit. Tak si nalaďte historicky první díl Guláše tady na Novinkách, nebo vaší oblíbené aplikaci! A pokud už se nemůžete dočkat dalšího dílu nebo se chcete podívat na to, jak Jurij vypadá v tangách, sledujte náš instagramový profil Gulášovinky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám