Hlavní obsah

Podcast roku zná letošní vítěze, u odborné poroty zabodovalo i Dobojováno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vyhlášení výsledků čtvrtého ročníku soutěže Podcast roku přineslo historicky první ocenění pro podcast serveru Novinky.cz. Odborná porota zvolila podcast Dobojováno druhým nejlepším podcastem v kategorii Sport. Udílení cen proběhlo ve středu v Radlické kulturní sportovně v Praze.

Foto: Novinky

Sportovní podcast Dobojováno vychází každé pondělí.

Článek

Sportovně-společenský podcast Dobojováno od začátku tohoto roku nabízí rozhovory s legendami českého sportu. Kromě ohlédnutí za profesionální kariérou je řeč také o životě, který sportovce čeká bezprostředně po ní. Svoje příběhy už vyprávěli třeba Jan Koller, Šárka Kašpárková, Radek Štěpánek, Lukáš Pešek, Šárka Strachová či Mirka Topinková Knapková.

Podcast, který moderují Lucie Černá (Šilhánová) a Jakub Štěpánek, vychází každé pondělí s videem na Novinky.cz, v audio podobě pak v podcastových aplikacích (Spotify, Apple Podcasty, Podcasty.cz).

Foto: Novinky

Podcast dobojováno moderují Lucie Černá a Jakub Štěpánek.

V soutěži Podcast roku letos hlasovalo zhruba 70 tisíc lidí, cenu pro nejlepší autorský podcast si odnesly Opravdové zločiny, nejlepším veřejnoprávním podcastem je Vinohradská 12.

V dalších kategoriích udělovala ceny odborná porota, která vybírala vítěze vždy ze sedmi nominovaných podcastů. Kromě Dobojována byly letos mezi nominovanými také podcasty Zbytečná válka (kategorie Objev roku) a Kopačky na hřebíku (kategorie Sport).

Dalším hostem podcastu Dobojováno byl Jan Koller.Video: Novinky

V kategorii Zpravodajství porotci shodně s veřejností ocenili Vinohradskou 12, mezi sportovními pořady podcast Stadiony, kategorii Byznys ovládl podcast Ve vatě a Objevem roku je Čekání na prezidenta. V kategorii Zábava porotci ocenili na prvním místě pořady Buchty a Koulí podcast, v kategorii Osobní rozvoj a vzdělávání vyhrál Balanc a v sekci Společnost podcast Insider. Kompletní výsledky najdete zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám