Hlavní obsah

Karel Gott zahájil poslední vánoční turné

Právo, Ivan Vilček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Karel Gott zahájil dvěma koncerty na Slovensku své letošní koncertní turné, které je avizované jako poslední vánoční. Po nedělním koncertě v Košicích vystoupil v úterý s velkým úspěchem v bratislavské hale Pasienky. Vyprodaná hala nechtěla Gotta pustit z pódia a potleskem ve stoje si vynutila několik přídavků.

Článek

Po téměř tříhodinovém koncertě zjevně unavený Gott slíbil, že s tím posledním turné si to možná ještě rozmyslí. "Záleží především na vás, zda to bude poslední turné," řekl divákům. Přidával své největší hity jako Lady Carneval, Ukážu ti cestu rájem a další.

V průběhu koncertu zazněly i skladby z nového alba s názvem Má pouť. Gott zazpíval také slovenskou píseň Mám rozprávkový dom, s níž v šedesátých létech zvítězil v soutěži Bratislavská lyra.

Gotta na koncertě doprovázela Moravská Filharmonie Olomouc pod taktovkou Františka Preislera. Jako hosté se na koncertu představili operní pěvkyně Tereza Mátlová a Petr Kolář. Oba si s Gottem zazpívali duety a přidali dvě sólové písně. Diváci je rovněž přijali s nadšením. Turné pokračuje v České republice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám