Hlavní obsah

Poslední šance, jak zachránit bláznivý rok 2020? Dopřejte si nablýskané hraní

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vážně hodně vás štve rok 2020? Tak moc, že až jej někdo před vámi zmíní za deset let, budete přemýšlet, že jej prohodíte oknem? Britská společnost zaměřující se na „zluxusňování” obyčejných věcí přijímá předobjednávky na zlaté a platinové verze herních konzolí. Nepůjde jen o samotnou herní krabičku, ale i ovladač a headset. Že by alespoň jedna věc, která by mohla trochu prozářit tento rok? Asi ne.

Foto: Truly Exquisite

Nablýskaná herní mašina nevyjde na zanedbatelný peníz.

Článek

Herní konzole PlayStation 5 se objeví po boku televizorů herních nadšenců až později v tomto roce. A ač bude design sám o sobě velmi zajímavě futuristický, poněkud strohá bílo-černá kombinace nemusí vyhovovat každému. Konkrétně třeba kolotočářům nebo dubajským šejkům. A právě na milovníky pozlátka čeká britská firma Truly Exquisite, která, jak asi nikoho nepřekvapí, pozlacuje všechno možné.

A ač to asi zrovna vy nebudete, je více než pravděpodobně, že několik lidí dostane pod stromeček PlayStation 5 vyvedený ve 24karátovém zlaté, 18karátovém růžovém zlatě, nebo rovnou platině.

Foto: Truly Exquisite

Vzhledem k tomu, že zájemce vyjde zlatá herní konzole v přepočtu na čtvrt milionu korun, tak je jistě sympatické, že v této ceně dostanete vyjma zlatého herního boxu také pořádně nablýskaný herní ovladač a headset. Komu by se ale chtělo z drahého kovu neustále utírat ty otravné otisky prstů, no ne?

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám