Hlavní obsah

Kvůli bizarní proměně těla nemůže najít práci. Se ženami je to podobné

Novinky, nčs

Zpočátku měl 39letý Sandro z Německa slabost zejména pro tetování a piercing. Jeho vášeň ale přerostla a dnes je jeho zevnějšek skutečně extravagantní. Neváhal ani podstoupit operaci, během které mu byly odstraněny uši. Ty si schovává doma ve sklenici.

Foto: Profimedia.cz

Sandrův vzhled je skutečně netradiční.

Článek

Aktuálně nemá práci ani přítelkyni. V sebedůvěře mu ale pomáhá právě jeho velmi netradiční vzhled, kvůli kterému si občas vyslechne i urážku nebo štiplavou poznámku. To však Sandra nezastavilo v radikální proměně vlastního těla.

V roce 2019 si nechal odstranit obě uši, nyní plánuje zbavit se taky špičky nosu a potetovat si oční bulvy. Jak sám říká, všechny jeho nápady se rodí uvnitř jeho srdce. První nápad dostal už v roce 2007, kdy viděl v televizi někoho, kdo si nechal implantovat do hlavy hroty.

Foto: Profimedia.cz

Začínal u tetování a piercingu.

„Moje transformace silně ovlivnila můj život, ale nevadí mi to. Lidé by mě měli vnímat jako člověka, zejména kvůli mé povaze. Kvůli vzhledu nemůžu sehnat stálou práci, většinou se na mě dívají skrz prsty. Složité to je také se ženami, většinu lidí můj zevnějšek děsí,“ říká Sandro, který si uříznuté uši schoval na památku do skleničky.

Nejpotetovanější muž na světě už nemá žádné nepotetované místo

Muži

Kromě tetování a piercingů má Němec v těle implantovány nejrůznější předměty, které vystupují pod kůží. Vidět jsou zejména na čele a předloktí, podstoupil rovněž rozštěpení jazyka.

Foto: Profimedia.cz

Uši si schoval do sklenice.

„Kamarádi mě často odrazují, hlavně se to dělo při operaci uší, ale já jsem šel vždycky spíš vlastní cestou. Když na mě někdo zírá, je mi to jedno. Když mi někdo řekne, že jsem blázen, poděkuji mu za kompliment,“ tvrdí Sandro.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám