Hlavní obsah

Kancelář, která nemá obdoby. Rušit vás rozhodně nikdo nebude

Novinky, Jakub Štěpánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud pracujete v kanceláři, zejména pak v její openspace variantě, pak asi víte, jak je vzácná každá chvilka soukromí. Pokochejte se pohledem na kancelář na vrcholku hory v severním Norsku, kde vás opravdu nikdo vyrušovat nebude.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V rámci unikátního projektu Norové pracovali místo v kanceláři na vrcholu útesuVideo: Caters TV MRSS, AP

 
Článek

Celý projekt má na svědomí skupinka, která si říká Mountain Concept. Na vrcholcích norských hor pořádají skutečně netradiční dýchánky a jedním z posledních je právě zřízení kanceláře na vrcholu hory Segla, která se tyčí ve výšce 639 metrů nad mořskou hladinou.

V unikátní „kanceláři” nechybí psací stůl, kopírka nebo taky trochu archaický fax. Celý projekt, který je tak trochu nadsázkou, má podle třiadvacetiletého autora Joakima Jorgensena ukázat, že propojením věcí, které spolu na první pohled vůbec nesouvisí, může vzniknout něco jedinečného.

Filmař Jorgensen se ve svém projektu věnuje i dalšímu znázorňování naprosto běžných věcí na vrcholcích hor. Zahrát si na playstationu, vyluxovat koberec, zahrát si basketbal nebo projet se na rotopedu? To všechno už originální skupinka okolo mladého Nora realizovala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám