Hlavní obsah

Nový Top Gear má první oficiální upoutávku

Novinky, vps

Stanice BBC ve čtvrtek zveřejnila první trailer na novou verzi motoristického pořadu Top Gear. Jeden z nejočekávanějších letošních televizních počinů by se měl na obrazovkách objevit v květnu.

Upoutávka na nový Top GearVideo: BBC

 
Článek

V minutovém videu jsou vidět hlavní moderátor Chris Evans, dále Matt LeBlanc a Sabine Schmitzová a také tajemný Stig. Zbylí oznámení moderátoři se v ukázce neobjevili.

Klip zachycuje LeBlanca, jak řídí tříkolové auto Reliant Robin z Londýna do Blackpoolu. Toto populární vozítko se tak v pořadu opět objeví. Již předtím ho proslavila scéna, v níž se s ním předchozí moderátor Jeremy Clarkson neustále převracel. Na začátku roku však přiznal, že se jednalo o podvod. [celá zpráva]

V traileru jsou k vidění i vozy Dodge Viper a Chevrolet Corvette s kulomety na střechách, což je náznak, že v pořadu by se mohly nadále objevovat podobně zběsilé kousky, jako předvádělo trio Clarkson, May a Hammond.

Kontroverzní scéna chybí

Chybí naopak kontroverzní driftování u památníku padlých vojáků v Londýně, o němž v půlce března hojně informovala média. Evans se za to nakonec omluvil a slíbil, že záběry nebudou nikdy odvysílány. [celá zpráva]

Podle ukázky to však vypadá, že se v pořadu objeví pasáž, kdy Evanse vezla Schmitzová na okruhu v Kalifornii tak ostře, až se mu udělalo špatně a musel vystoupit z auta. Bulvární média si na tom tehdy smlsla a Evans musel čelit otázkám, zda na moderování pořadu stačí. [celá zpráva]

Je jasné, že se opět bude cestovat po světě – agentura AP uvádí, že záběry v traileru pocházejí z Velké Británie, USA, Maroka, Francie nebo Spojených arabských emirátů.

Kromě Top Gearu by se měl letos začít vysílat i nový pořad Clarksona, Maye a Hammonda připravovaný pro stremingovou službu Amazon Prime. Datum uvedení však zatím není známo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám