Hlavní obsah

Veronika Khek Kubařová: Díky Holubové a Duškovi jsem nevnímala, že jsem v práci

Kristýna Léblová, Jakub Dulínek, Novinky, Kristýna Léblová, jdu
Karlovy Vary

Do kin se před letošními Vánoci chystá nová česká romantická komedie Přání Ježíškovi, kterou tvůrci připodobňují k úspěšnému zahraničnímu snímku Láska nebeská. Herečka Veronika Khek Kubařová, která se ve filmu zhostila jedné z hlavních rolí, Novinkám přiznala, že díky jejím hereckým kolegům bylo natáčení spíš zábava než práce.

Díky Holubové a Duškovi jsem nevnímala, že jsem pracovala, řekla o natáčení Přání Ježíškovi KubařováVideo: Novinky

 
Článek

Kubařová se obrátila ke svým starším a zkušenějším hereckým kolegům při otázce ohledně zajímavé pikantnosti z natáčení.

„Pro mě opravdu pikantnost je hrát s Jaroslavem Duškem a Evou Holubovou, kteří mají šanci i trochu improvizovat a byla to s nimi fakt jízda. Když jsem z natáčení přišla domu, tak jsem si i říkala, že jsem vlastně pracovala. Měla jsem z toho takové kóma, jak jsem je fascinovaně pozorovala, jak tvoří, že jsem úplně zapomínala na to, že jsem v práci,“ řekla Novinkám Veronika Khek Kubařová.

Foto: Bioscop

Veronika Khek Kubařová (čelem) v kavárně s Táňou Pauhofovou.

Herečka věří, že komedie dokáže navodit správnou vánoční atmosféru i díky tomu, že se tvůrcům v městských podmínkách podařilo zajistit pořádnou sněhovou nadílku.

„Myslím si, že je to prostě film, který patří k Vánocům. Podařilo se tam opravdu zachytit i sníh, což mi přijde vzácné, protože víme, jaké jsou v Českých podmínkách poslední zimy,” dodala.

Petr Jákl: Zachránil nás Ben Foster, který roli Jana Žižky přijal

MFF KV

Vánoční komedie slovenské režisérky Marty Ferencové Přání Ježíškovi připodobňují tvůrci k úspěšné britsko-americké komedii Láska nebeská. Podobnosti nachází i herečka Elizaveta Maximová, která si ve filmu zahrála roli Nely.

„Přání Ježíškovi se odehrává během Štědrého dne, během jednoho dne. To je to, co máme společného s Láskou nebeskou. Myslím si ale, že naše postavy mají v sobě možná trochu větší bolesti, každý si nese nějaký příběh. Jsem vlastně strašně zvědavá, jestli to bude podobné nebo ne,“ zmínila Novinkám Maximová.

Foto: Petr Horník, Právo

Setkání s tvůrci a herci filmu Přání k Ježíškovi. Na snímku herečky Elizaveta Maximová, Hana Vagnerová, Veronika Khek Kubařová, producent Adam Dvořák, herec Petr Vaněk

I ona si natáčení užila díky svým filmovým kolegům. V Přání Ježíškovi jí po boku stál zpěvák Richard Krajčo v roli Mikuláše. Jeho herecký výkon Maximová vychválila.

„Je to neuvěřitelně skvělý herec, už na první čtené zkoušce mě naprosto dostal a v podstatě mi jako herecký kolega strašně dával, takže jsem měla chvilku i pocit, že nemusím nic hrát a stačí mi od něj přijímat jeho energii,” vysvětlila.

Bartoška mě na place šikanoval, zavtipkoval režisér Zbožňovaného Petr Kolečko

MFF KV

Podle herečky navíc natáčení komedie, které probíhalo během loňské podzimní vlny covidu, doprovázelo velké štěstí. „Natáčeli jsme v nejhorší vlně covidu v listopadu a prosinci a nikdo z nás se nenakazil, ani nemusel do karantény, což oproti ostatním placům bylo vzácné. Takže jsme mohli někde existovat bez roušky aspoň dvanáct hodin,“ dodala Maximová.

Situační komedie Přání Ježíškovi, které jsou deník Právo a Novinky mediálními partnery, vstoupí do kin 11. listopadu.

U mých pohádek už moje děti nepláčou, říká k Tajemství staré bambitky 2 Tomáš Klus

MFF KV

Reklama

Výběr článků

Načítám