Hlavní obsah

Ebenové, J.A.R., Monkey Business i Aneta ve Varech

Novinky, Stanislav Dvořák

V sobotu se karlovarský filmový festival opět na chvíli změní v hudební - koná se totiž tradiční ČEZ Energy Fest v Poštovním dvoře.

Článek

Areál bude otevřen v 15.00 a letošní program zahájí v 15.30 Bratři Ebenové, na které naváže v 17.00 zpěvačka Aneta Langerová. Večer bude hlavně v rytmu funky. Česká legenda tohoto stylu J.A.R. vystoupí v 18.40. Skvělé muzikantské nápady na pomezí tvrdého rocku a funky a absurdně humorné rapované texty si za dvě desetiletí nalezly velké množství fanoušků.

Ve 20.15 na ně naváže druhá funková parta stejného kapelníka Romana Holého, která na rozdíl od drsnějších J.A.R. směřuje k odlehčenější formě „černé“ muziky s přesahem do diska a soulu.

Foto: Pro Novinky Jan Mottl

Jiří Macháček na festivalu Okoř 2012

Populární herec a hudebník Jiří Macháček se svou skupinou Mig 21, spojující muziku a recesi, přijde na řadu ve 21.55 a večer uzavřou ve 23.40 pražští poprockoví Tata Bojs, jedna z nejuznávanějších a nejinvenčnějších domácích kapel, která posbírala řadu cen. Vstup na festival je pro všechny držitele platných festival passů či festivalových akreditací zdarma.

Menší koncerty se konají po celou dobu festivalu i na pódiu vedle Thermalu a pod Chebským mostem či v různých karlovarských klubech. Více na www.kviff.com.

Reklama

Výběr článků

Načítám