Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Vyšehrad se do kin přiřítil jak lavina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řítí se jak lavina... Tento verš se zpívá v úvodní písni seriálu Vyšehrad. A stejně jako se svým zhýralým životem řítí pověstný Lavi, přiřítil se do českých kin dlouho očekávaný „fylm“ Vyšehrad. Do českých kin na něj za velikonoční víkend dorazilo neskutečných 173 470 diváků.

Foto: Bioscop

Průšvihář Lavi vtrhl do kin.

Článek

Desetidílný seriál Vyšehrad pojednával o namyšlené padlé hvězdě fotbalové Sparty. Více než fotbal totiž Julia „Laviho” Lavického zajímaly večírky, alkohol, drogy a holky. Ve „fylmu” (tvrdé Y je narážkou na jeho inteligenci) se dostává do další životní etapy, kde ho čeká svatba s jednou ženou, dítě s druhou a mnoho dalších výzev. Sám představitel hlavní postavy Jakub Štáfek svým fanouškům slíbil, že jeho „Lavi je pořád stejný dement”.

Druhé místo s obrovským odstupem patří Fantastickým zvířatům s podtitulem Brumbálova tajemství. Mocný temný kouzelník Gellert Grindelwald se snaží převzít moc nad světem magie. Albus Brumbál to sice ví, ale není schopen ho zastavit sám. Na pomoc tak povolá magizoologa Mloka Scamandera, který povede neohrožený tým kouzelníků, čarodějek a jednoho odvážného „mudlovského” pekaře na nebezpečnou dobrodružnou misi.

Foto: Paramount Pictures

Ježek Sonic

Pomyslný bronz má tento týden superrychlý modrý ježek Sonic, který nemá kde vybít svou bezednou energii, protože doktor Robotnik uvízl na Houbové planetě. Jakmile se mu z ní ale podaří uniknout, spojí síly s ježurou jménem Knuckles, která má podobné schopnosti jako Sonic. Dvojice „padouchů” jednak prahne po pomstě Sonicovi, ale i po ovládnutí nekonečného zdroje energie, který by z Robotnika udělal vládce celé planety. Tady jde o všechno.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
poziceminulý týdenfilmpočet návštěvníků za víkend
1.-Vyšehra: Fylm173 470
2.1.Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství57 931
3.2.Ježek Sonic 244 591
4.10.Zlouni23 408
5.3.Známí neznámí15 561
6.-Seveřan10 701
7.5.Morbius6 765
8.4.Poslední závod6 161
9.7.Proměna5 081
10.6.Ztracené město4 026
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám