Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Matky pomalu táhnou lidi zpátky do kin

Novinky, kat

Téměř 49 tisíc diváků přitáhly do českých kin Matky. Ovšem ne ty jejich, ale ty filmové v podání Hany Vagnerové, Petry Hřebíčkové, Sandry Novákové a Gabriely Marcinkové v nové komedii Vojtěcha Moravce. Jen polovinu lidí zajímal devátý film z akční série Rychle a zběsile s Vinem Dieselem v hlavní roli. Třetí místo patří hororu V zajetí démonů 3: Na ďáblův příkaz.

Foto: Up&Up Production

Záběr z nové české komedie Matky.

Článek

Jak už název napovídá, točí se děj filmu Matky o ženách, které matkami buď jsou, nebo se jimi brzy stanou. Sára (Hana Vagnerová) má hezký zadek, díky němuž je hvězdou sociálních sítí. Hedvika (Petra Hřebíčková) má doma workoholika (Jiří Langmajer), který věčně není doma, a hlavu jí tak poplete mladý zpěvák (Vladimír Polívka). Zuzana (Sandra Nováková) je po rozchodu s Kamilem (Václav Neužil) bez peněz a z posledních sil dře, aby uživila dvě děti. A Elišku (Gabriela Marcinková) mateřství teprve čeká, je těhotná a je jí špatně úplně ze všeho. A to by to nesměly být ženy, aby spolu tyto čtyři kamarádky kromě starostí s dětmi soustavně nerozebíraly i chlapy, vztahy a sex...

Foto: Universal Pictures

Rychle a zběsile 9: Vin Diesel a Nathalie Emmanuelová.

V devátém filmu z akční série Rychle a zběsile se Dominic Toretto v podání Vina Diesela musí postavit svému stejně nebezpečnému bratrovi (John Cena). Plány na klidný rodinný život tedy brzy vezmou za své a roztáčí se klasický kolotoč automobilových honiček, tentorkrát přes Londýn, Tokio či Edinburgh, ale i středoamerickou džungli a Ázerbájdžán.

V zajetí démonů 3: Na ďáblův příkaz je mrazivým příběhem plným hrůzy, smrti a neznámého zla, které šokuje i zkušené výzkumníky paranormálních jevů Eda a Lorraine Warrenovy. Jeden z nejnapínavějších případů jejich skutečné kariéry začal bojem o duši malého chlapce a pokračoval způsobem, který si ani jeden z nich nedovedl představit – historicky první obhajobou v americké historii, kde se vrah odvolával na posednutí ďáblem.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Matky48 711
2.1.Rychle a zběsile 924 583
3.-V zajetí démonů 3: Na ďáblův příkaz17 397
4.3.Luca5 971
5.2.Tiché místo: Část II5 239
6.4.Cruella2 854
7.-Divoký Spirit2 784
8.128.Nikdo2 391
9.-Červený střevíček a sedm statečných2 133
10.6.Duše2 066
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám