Hlavní obsah

Zaklínač bude srozumitelnější

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po kritice diváků má být nová řada seriálu Zaklínač (The Witcher) srozumitelnější. Řekla to Laura Schmidt Hissrichová, scenáristka a producentka série. Podle ní tvůrci vyvodili závěry z komunikace s diváky, kteří tvrdili, že některé dějové zvraty jsou hůře pochopitelné.

Foto: archív tvůrců

Seriálového zaklínače Geratla z Rivie hraje Henry Cavill.

Článek

Ukázalo se například, že bylo chybou spojit hlavní děj s retrospektivními, nezřetelně vyznačenými reminiscencemi z Geraltova života a také s paralelními příběhy klíčových postav Yennefer a Ciri. Diváci, kteří neznali původní knihy Andrzeje Sapkowského, podle nichž seriál vzniká, se v příběhu trochu ztratili.

V rozhovoru pro časopis The Wrap Hissrichová připustila, že nesrovnalost v časové ose byla jednou z největších výhrad diváků proti první sezoně.

Trailer - ZaklínačVideo: Totalfilm.cz

„Ale to už je za námi. Osud všech postav se spojil a v dalších částech seriálu nebude třeba míchat časy,“ řekla. První řadu zaklínače začal Netflix vysílat loni. Má osm epizod. Druhá řada, která vzniká, by měla do jeho programu vstoupit v srpnu příštího roku.

Zaklínač od Netflixu budí zvědavost, ale i mate

Film

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám