Hlavní obsah

V Bábovkách se setkají Pauhofová, Plodková, Taclík i Vetchý

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český film Bábovky nabízí trailer. Do kin vstoupí vztahový snímek režiséra Rudolfa Havlíka 24. září.

Trailer BábovkyVideo: Cinemart

 
Článek

Bábovky vznikly podle knížky Radky Třeštíkové, která na scénáři spolupracovala s režisérem Rudolfem Havlíkem.

„Můžete očekávat zábavný, poctivý a dramatický, dojemný a humorný film, který jsme se snažili vypiplat do posledního detailu nejlépe, jak jsme mohli. Jsem na Bábovky velmi hrdý a na všechny, kteří se na jeho natáčení podíleli,“ tvrdí Havlík.

Foto: Cinemart

Ondřej Vetchý

V hlavních rolích se představí slavní herci jako Táňa Pauhofová, Jana Plodková, Lenka Vlasáková, Bára Poláková, Ondřej Vetchý, Marek Taclík, Jiří Langmajer a Rostislav Novák. Mladší generaci zastoupí Denisa Biskupová, Kristýna Podzimková a Brigita Cmuntová.

Foto: Cinemart

Jana Plodková

„Po přečtení knihy jsem byla zvědavá na scénář. A musím říct, že mě mile překvapil, jakou nenásilnou formou propojil příběhy hlavních postav a vypíchnul to podstatné. Ale popravdě nedokážu říct, zdali se jedná o ženský, či mužský film. Je to film pro všechny. Každá ženská půjde na něj ráda do kina se svým mužem a myslím si, že muži nebudou zklamaní,“ dodala Plodková.

Foto: Cinemart

Marek Taclík

Film do kin uvede distribuční společnost CinemArt. Producentem filmu je Petr Erben (Teorie tygra, Teroristka) a vyrábí ho společnost Logline Production v koprodukci s Českou televizí – kreativní producentka Alena Müllerová, CinemArtem a se Studiem Barrandov.

Reklama

Výběr článků

Načítám