Hlavní obsah

Stallone chystá seriál. Stárnoucí mafián se stěhuje do Kansas City

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sylvester Stallone se pouští do seriálu Kansas City. Vzbuzuje pozornost už tím, že za ním stojí mimo jiné scenárista a režisér Taylor Sheridan, muž, který netočí jednoduché akční filmy.

Foto: Profimedia.cz

Sylvester Stallone

Článek

Stallone hlavní roli v televizním seriálu nikdy nehrál. V jeho éře všichni usilovali o filmovou roli a seriály považovali za něco horšího. To už je ale dávno pryč, stárnoucí hvězdy Hollywoodu dnes pomrkávají po nových šancích.

Taylor Sheridan patří aktuálně k nejuznávanějším tvůrcům filmů i seriálů, má za sebou třeba thriller Wind River a spolupráci na seriálech Rodina Sopránů nebo Impérium – Mafie v Atlantic City.

Příběh má být o italském mafiánovi v letech, který musí zcela přepracovat svůj nelegální byznys. Odstěhuje se z New Yorku do Kansas City a zkouší nové cesty.

Výkonnými producenty budou Terence Winter, Taylor Sheridan, Sylvester Stallone, David C. Glasser, Ron Burkle a Bob Yari.

Foto: Lionsgate

Sylvester Stallone ve filmu Rambo: Poslední krev

Šéf 101 Studios David C. Glasser uvedl, že je poctou mít u toho legendárního Sylvestra Stallona a Taylor Sheridan je podle něj „plodný tvůrce díky mnohorozměrným postavám a komplexním světům, které buduje“.

Stallone v poslední době natočil filmy Rambo: Poslední krev a také The Expendables 4, který se snad dostane do českých kin během roku 2022. Ve stejném roce by se mohl objevit mafiánský snímek Scarpa. Gregory Scarpa alias Smrťák byl mafiánským bossem, který spolupracoval s FBI jako informátor.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám