Hlavní obsah

Seriál Dobré zprávy s Polívkou a Halouzkovou má odhalit zákulisí televize

Seriál Dobré zprávy natáčí Televize Prima. Autoři tvrdí, že dá divákům možnost „nahlédnout do zákulisí televizního světa“.

Foto: TV Prima

Natálie Halouzková

Článek

Reportérku Báru ztvární Natálie Halouzková a produkčního Ondřeje Vladimír Polívka.

Bára je holka z vesnice, která touží po práci ve zprávách, což se jí podaří.

„Poprvé hraji postavu, která je mému naturelu nejbližší. Bára je moc milá holka, je z vesnice a pro místní televizi točí reportáže. Shodou okolností se dostane na stáž do Dobrých zpráv, a tím všechno začne. Je velmi cílevědomá, nesmírně ji to baví a myslím, že se dostane daleko,“ řekla herečka Natálie Halouzková.

„Vždy jsme si na seriály, které jsme točili, brali odborné poradce. Teď, poprvé, ho do Dobrých zpráv nepotřebujeme. Zpravodajství známe, všichni jsme si televizí prošli a známe její zákulisí. Víme, jak to v ní chodí, a to chceme ukázat i divákům,“ prozradila na natáčení ředitelka obsahu TV Prima Lenka Hornová.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Vladimír Polívka

Moderátorskou dvojici v Dobrých zprávách hrajou Sára Rychlíková (Mona Fiedlerová) a Jan Fanta (Šimon Polanský).

„Mona je ďáblík a nebude asi všem sympatická. Je kariéristka a jde si dost za svým. Trošku si myslí, že se svět točí kolem ní, ale v jádru nebude zlá,“ uvedla Rychlíková.

Sporťačku Gitu hraje Denisa Nesvačilová. „Je to sporťačka, jak se patří. Gita je veselá kopa, hodná holka a taková pěkná ,samiceʽ. Má ty kluky trochu jako sport, takže všichni kolem ní mají přehled, jak, kde, kdy a co a jak,“ dodala herečka.

Datum premiéry zatím nebylo oznámeno.

Reklama

Výběr článků

Načítám