Hlavní obsah

Roden jako mstitel. Promlčeno nabízí ukázku

Thriller Roberta Sedláčka Promlčeno se zabývá tématem promlčení závažných trestných činů. Do hlavní role režisér obsadil Karla Rodena.

Ukázka z filmu PromlčenoVideo: BontonfilmCZ

 
Článek

Vedle Rodena hrají Barbora Bočková, Igor Bareš, Denisa Barešová, Vilma Cibulková, Vladimír Kratina, Karel Jirák, Pavel Lagner, Justin Svoboda a mnoho dalších.

Foto: Bontonfilm

Karel Roden

Hlavní hrdina se vrací po dlouhé době do Prahy, aby tu našel jednu ženu a řešil léta promlčený zločin. Pomáhá mu ambiciózní rozhlasová moderátorka, která jeho příběh dostane do svého živé noční show. Chtěla mít ve vysílání senzační událost, ale k jejímu zděšení a ke zděšení všech posluchačů začne na povrch vyplouvat dávná vražda.

„Myslím, že to je první film v čs. kinematografii, který se odehrává téměř v reálném čase. Za tu hodinu půl se odehrají 4 hodiny,“ tvrdí Robert Sedláček. „Diváci se mohou těšit na thriller plný záhady, tajemství, velké emoce a překvapivé rozuzlení.“

Foto: Bontonfilm

Barbora Bočková hraje rozhlasovou moderátorku.

Téma promlčení těžkých zločinů včetně vraždy se Karla Rodena dotýká.

„Je hrozné, že i když se na pachatele později přijde, sám se třeba přizná, nelze ho už potrestat. To si ani nechci představovat, že by se mě to osobně týkalo,“ dodal Roden, který získal cenu pro Nejlepšího herce na přehlídce v New Yorku, snímek si ale přivezl ceny i z festivalů v Los Angeles, Florencii, Barceloně nebo v Londýně.

Do kin film vstoupí 28. dubna.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám