Hlavní obsah

Nekoukejte do mobilu ženě ani kamarádům, varuje komedie Známí neznámí

Česká komedie Známí neznámí ukazuje, co se může stát, když lidé zveřejní zprávy a hovory ze svého telefonu. Tvůrci právě vydali trailer.

Trailer filmu Známí neznámí

 
Článek

Postavy z filmu Známí neznámí jsou Češi a Slováci, ale jde o remake italského snímku Naprostí cizinci. Navíc to není zdaleka první remake úspěšné komedie.

Parta kamarádů se sejde na Silvestra v pražském bytě. Zrodí se hloupý nápad dát mobilní telefony na stůl a nahlas sdílet každou doručenou zprávu a dát na hlasitý odposlech každý příchozí hovor. Není moc překvapivé, že se vztahy přítomných to dost zamává.

Foto: Cinemart

Táňa Pauhofová ve filmu Známí neznámí

Hlavních rolí se ujali Táňa Pauhofová, Klára Issová, Martin Hoffman, Tomáš Měcháček, Tomáš Maštalír, Peťa Polnišová, Anna Kadeřávková nebo Sväťo Malachovský.

„Je to o tom, jak se bojíme, anebo jak se nám úplně nedaří žít otevřené, upřímné, a tím jediné smysluplné vztahy. Jak se potřebujeme skrývat, chránit namísto toho, abychom chránili to, co spolu budujeme,” popsala Pauhofová.

Foto: Cinemart

Klára Issová

„Jsem šťastná, že jsme to byli právě my, kdo vyhrál bitvu o práva na tento film pro území Česka a Slovenska. Zájemců totiž bylo více, ale italský producent se rozhodl právě pro nás. Scénář nás upoutal už při prvním čtení a jeho adaptaci pro slovenského a českého diváka jsme svěřili zkušenému scenáristovi Petrovi Jarchovskému a naší debutující režisérce Zuzaně Mariankové,“ řekla producentka Wanda Adamík Hrycová.

Známí neznámí mají vstoupit do českých kin 16. prosince.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám