Hlavní obsah

Mel Gibson se vrací v ulítlé sci-fi s prvky komedie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Mel Gibson málem ukončil kariéru kvůli svým opileckým aférám a hloupým řečem, ale zdá se, že je vše zapomenuto. Aktuálně hraje ve snímku Boss Level.

Trailer filmu Boss Level

 
Článek

Pětašedesátiletý Gibson pořád dostává hodně nabídek, ale nejde o příliš kvalitní filmy. Postradatelní 3 byli velkým zklamáním i pro ty, kteří mají old-school akční hrdiny rádi, komedie Táta je doma 2 nevyvolala nadšení a loňský film Fatman také moc nezaujal.

Foto: WarParty Films, Scott Free Productions

Mel Gibson a Frank Grillo

Boss Level je sci-fi a akční, ale už z traileru vyplývá, že je to poměrně praštěný film a hodně tam jde o nadsázku a hlášky.

Hlavní hrdina (Frank Grillo) je drsňák ze speciálních jednotek, který uváznul v časové smyčce a každý den ho chtějí znovu zabít. Musí zjistit, co a proč se děje, nějak se s tím vypořádat a dostat se k nejzápornějšímu záporňákovi - Melu Gibsonovi. Cestou potká pěkně ostrou Asiatku s mečem (Michelle Yeoh) a další hrdlořezy a bizarní postavičky.

Frank Grillo

V Americe by měl Boss Level jít oficiálně do kin v březnu. Jestli vůbec někdy zavítá do českých kin, dnes s jistotou neví nikdo.

Reklama

Výběr článků

Načítám