Hlavní obsah

Filmové premiéry: Cesta do Tvojzemí, Jan Koller: Příběh obyčejného kluka, Bestie, Krásky z Dubaje a Sirotek: První oběť

Cesta do Tvojzemí je animovaná dobrodružná výprava za záchranou světa fantazie. Jan Koller: Příběh obyčejného kluka je dokument o legendárním fotbalistovi. Bestie je hororový příběh, odehrávající se v jihoafrické buši. Polský film Krásky z Dubaje je příběhem dívek, které nechtěly zůstat sedět za pecí. Příběh zlovolné dívky Esther z hororu Sirotek dostává novou kapitolu a podtitulem První oběť.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Cesta do Tvojzemí

Daleko za hranicemi dětských hřišť existuje úžasný svět fantazie – Tvojzemí. Opice a krkavci tu mluví lidskou řečí a po zlatých pouštích se procházejí neskutečné stroje, které fungují v dokonalém souladu s přírodou. Desetiletý Riki uteče do Tvojzemí ze svého domova ve skutečném světě, protože zachytí signál vysílaný tajemným zářivým kamínkem.

Trailer filmu Cesta do TvojzemíVideo: Cesta Do Tvojzemí

Cesta do Tvojzemí, Slovensko / Česko / Belgie 2022, animovaný rodinný, 86 min., režie: Peter Budinský.

Jan Koller: Příběh obyčejného kluka

Příběh Jana Kollera je světovým unikátem. Je pohádkou, která je asi už navždy nenapodobitelná. Celé dětství, mládí a začátek plnoletosti totiž nastupoval za amatérské kluby na vesnické úrovni. Nejčastěji pak za Smetanovu Lhotu. Nikdo by si tenkrát nedovedl představit, že z kluka, který dává góly ve vísce o 300 obyvatelích, bude jednou postrach všech fotbalových obran a brankářů.

Trailer filmu Jan Koller: Příběh obyčejného klukaVideo: Bohemia Motion Pictures

Jan Koller: Příběh obyčejného kluka, Česko 2022, dokument, 111 min., režie: Petr Větrovský.

Bestie

Doktor Nate Daniels vezme své dvě dospívající dcery na výlet do Jižní Afriky. Na cestu do buše si vyberou jako průvodce rodinného přítele a zoologa, který zná v okolí každý kámen. Zpočátku cesta připomíná sen každého milovníka divokých zvířat. Nálada se změní v okamžiku, kdy v jedné vesnici uvidí čerstvé následky řádění predátora s hřívou. Mohutný lev si po bolestivém střetu s pytláky vzal do hlavy, že člověk je jeho největší nepřítel...

Trailer filmu BestieVideo: CinemArt

Bestie, USA 2022, thriller/horor, 93 min., režie: Baltasar Kormákur, hrají: Idris Elba, Sharlto Copley, Iyana Halley, Leah Jeffries a další.

Krásky z Dubaje

Studentka Emi žije na malém městě, a přestože je chytrá, pilná a ambiciózní, velkou budoucnost pro sebe nevidí. Má ale ráda život, svoje tělo i touhy, takže když se jí nabídne kariéra modelky, nezaváhá, stejně jako když se má s dalšími kráskami vydat jako společnice do Dubaje. Vášnivé noci, párty, kamarádky a peníze, které se jen sypou. Takový život snad ani nemůže mít žádnou temnou stránku...

Trailer filmu Krásky z DubajeVideo: BontonfilmCZ

Krásky z Dubaje, Polsko 2021, krimi/drama, 146 min., režie: Maria Sadowska, hrají: Paulina Gałązka, Katarzyna Figura, Katarzyna Sawczuk, Olga Kalicka, Giulio Berruti a další.

Sirotek: První oběť

Vyšinutá Leena je pro dobro světa zavřená v ústavu pro duševně choré. Je to zlo v lidské podobě, trpí řadou psychických poruch a ve svých třiceti vypadá jako dítě. Když se jí povede z blázince utéct, zamíří do Ameriky, kde se vydává za ztracené dítě Esther ze zámožné rodiny. Následně je však vhozena do nervy drásajícího souboje se svou novou matkou, která je připravená svou rodinu před vražedným dítětem ochránit.

Trialer filmu Sirotek: První oběť

Sirotek: První oběť, USA 2022, horor, 99 min., režie: William Brent Bell, hrají: Isabelle Fuhrman, Julia Stiles, Rossif Sutherland, Hiro Kanagawa a další.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám