Hlavní obsah

Dušek, Šteindler a Čtvrtníček v šílené komedii Mstitel

Mstitel je podle tvůrců šílená, nekorektní komedie, která nemá hranice žánru ani vkusu. Natočila ji dvojice Lucia Klein Svoboda a Petr Klein Svoboda. K premiéře snad dojde během roku 2021.

Trailer filmu MstitelVideo: Bontonfilm

 
Článek

Vedle Jaroslava Duška a Milana Šteidlera ve snímku o zkrachovalém herci a alkoholikovi hrají Daniel Fischer, Hana Vagnerová, Pavla Tomicová, Ivan Franěk, Lukáš Pavlásek nebo Petr Čtvrtníček.

Herec Anton přijde o práci i o rodinu a naplánuje pomstu bývalé ženě a šéfovi divadla. Jeho posledním fanouškem zůstane syn. Tomu v zoufalství (a v kocovině) nakuká, že se chystá na misi na Mars.

Foto: Bontonfilm

Jaroslav Dušek a Daniel Fischer

„Scénář filmu je velmi svobodomyslný, ale zároveň i křehký. Existuje velký rozdíl mezi hulvátstvím a bohémstvím. Je velkou ironií osudu, že film o herci, který ztratí práci, půjde do kin právě v době, kdy se to týká celé branže,“ řekl producent a kameraman filmu Petr Klein Svoboda.

„Není to film z jednoho večírku, chystali jsme ho poctivě a dlouho. Ale chtěli jsme ho mít co nejvíce nespoutaný, ničemu se nebránit, a hlavně jsme ho chtěli mít tak zábavný, jak to jen jde.“

Foto: Bontonfilm

Daniel Fischer a Petr Čtvrtníček

„Film jsem natočila poctivě a s pokorou, při tvorbě jsem měla na mysli křehké duše. Film by měl divákovi odlehčit od tíhy reality. Nejvíc mě potěšilo, že při pracovní projekci pro herce jsem viděla spokojenost, Milan Šteindler mi řekl, že jediná vada filmu je, že ho neudělal on. Tuším ale, že konzervativnějšího diváka film asi zvedne ze židle,“ uvedla režisérka a scenáristka Lucia Klein Svoboda.

„Takové filmy, kdy divák dostane pěstí do obličeje, jsou občas potřeba,“ uzavřel  Jaroslav Dušek.

Reklama

Výběr článků

Načítám