Hlavní obsah

Do Prahy se přesouvá natáčení akčního filmu s Chrisem Hemsworthem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australský herec Chris Hemsworth se společně s filmovým štábem přesouvá na natáčení nového akčního filmu z Austrálie do Prahy. Stojí za tím obavy z dalšího zpřísnění karanténních opatření kvůli šíření koronaviru na kontinentu, napsal server Variety.

Foto: Profimedia.cz

Chris Hemsworth

Článek

V české metropoli se bude natáčet pokračování filmu streamovací služby Netflix Vyproštění, které zatím nese název Extraction 2 (Vyproštění 2). První díl vyprávějící o neohroženém žoldákovi na nebezpečné misi patřil mezi divácky nejúspěšnější snímky streamovací platformy. Hlavní roli v něm ztvárnil rovněž Hemsworth, který proslul zejména rolí Thora ve filmových adaptací komiksů vydavatelství Marvel Comics.

Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures

Chris Hemsworth v roli Thora.

Jedním z důvodů změny filmové lokace může být i Hemsworthův nabitý kalendář, který neposkytuje prostor k případnému zdržení natáčení kvůli případnému nepříznivému vývoji epidemické situace v Austrálii, píše Variety. Země na konci srpna několikrát ohlásila dosud nejvyšší denní přírůstky nakažených koronavirem od počátku epidemie.

Variety připomíná, že Austrálie byla od poloviny roku 2020 až donedávna jedním z nejvyhledávanějších míst pro natáčení filmů i seriálů. Za její popularitou stála právě přísná opatření proti šíření koronaviru, díky kterým se země potýkala jenom s relativně malým počtem nakažených.

Reklama

Výběr článků

Načítám