Hlavní obsah

Bond, Ghostbusters, Morbius a další, vše se opět odsouvá

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po jarní vlně rušení a přesunů velkých premiér přichází další. Hollywoodská studia ztrácejí optimismus ohledně otevření kin.

Druhý trailer filmu Není čas zemřítVideo: Forum Film

 
Článek

U drahých filmů, jako jsou bondovka Není čas zemřít či Ghostbusters: Afterlife se studia nechtějí smířit s tím, že by šly „jen“ na internet, i když množství jiných filmů tam skončilo a počet lidí, kteří je uvidí, zřejmě není nižší než při klasické distribuci.

Není čas zemřít se tak přesouvá na 8. října 2021. Film studia MGM byl přitom hotový už v roce 2019. Společnost Sony oznamuje, že akční komiksový Morbius se odsouvá až na 21. ledna 2022 a Universal odsunuje krimi drama Nobody na 2. dubna 2021. Dále se přesouvá i psychologický thriller Last Night In Soho, a to na 22. října.

Foto: ČTK/AP/Leo Hudson

Představitel hlavní role Daniel Craig.

Komedie režiséra Jasona Reitmana navazující na legendární duchařské filmy z osmdesátých let má také zpoždění. Ghostbusters: Afterlife s Carrie Coonovou a Finnem Wolfhardem tak fanoušci zřejmě neuvidí dříve než 11. listopadu. Až na rok 2022 se přesunuje thriller Rubena Fleischera Uncharted s Tomem Hollandem a Markem Wahlbergem.

Foto: camilacabello.com

Zpěvačka Camila Cabellová

Hudební pohádka/komedie Cinderella (Popelka) se přesunuje na 16. července. Hlavní roli má populární americká zpěvačka Camila Cabellová, jejíž chytlavý hit v latinskoamerickém rytmu Havana je známý i u nás.

Jediný film, který nebyl odložen a naopak se přesunul o týden blíž, je pokračování komedií o Addamsově rodině, které zatím nemá oficiální distribuční název. Premiéra je stanovena na 1. října.

Reklama

Výběr článků

Načítám