Hlavní obsah

David Koller má festival. Přijedou Stypka, Christovao či Mucha

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový festival pořádá zpěvák a muzikant David Koller. Kollerfest se bude konat 22. až 23. května na vranovské přehradě.

Foto: soukromý archiv Nikoly Muchy

Mucha

Článek

Pořadatelé zatím potvrdili jména jako Ben Cristovao, Pokáč, Mucha, David Stypka, Prago Union, Katarzia, Pískomil se vrací, Royal Gipsy a Cimbal Band. Vystoupí i David Koller, a navíc se předvede také jako DJ a přiveze ochutnat svoje vlastní víno.

„V podstatě celý život jezdím po festivalech a za ty roky vím, co se mi na nich líbí a co ne. A všechny tyto zkušenosti a postřehy hodlám se svým týmem zúročit na Kollerfestu. Kromě výběru hudby, která je na prvním místě, je pro vystupující a diváky důležité i místo. Proto jsme vybrali Vranov na jižní Moravě s krásným okolím, navíc kousek od místa, kde nyní žiju,“ popsal David Koller.

Foto: Lucie Levá

David Stypka tvrdí, že si jeho písně řeknou, co potřebují.

Podle Kollerova manažera Tomáše Staňka ovlivní místo pořádání také to, co se bude na akci servírovat k jídlu. „Gastronomie je něco, za čím lidé cestují z daleka. My jim chceme nabídnout kromě hudebního zážitku i zážitek gastronomický. Tedy jídlo místních kuchařů a potraviny zdejších farmářů. David Koller slíbil, že přiveze víno z vlastní vinice,“ vyjmenovává Tomáš Staněk a dodává, že pořadatelé chystají také program pro děti.

Role moderátorek se zhostí Ester Geislerová s Johanou Ožvold. Více informací na www.kollerfest.cz.

Lucie s No Name a Lake Malawi vystoupí v létě pod širým nebem

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám