Hlavní obsah

Zemřela herečka Petra Březina Vašková. Bylo jí 34 let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve věku 34 let zemřela muzikálová herečka a zpěvačka Petra Březina Vašková. V noci na sobotu o tom informovalo pražské Divadlo Broadway, ve kterém tato mladá umělkyně působila.

Foto: archív divadla Broadway

Petra Březina Vašková

Článek

„Zastihla nás smutná zpráva, že naše úžasná a vždy pozitivně naladěná kolegyně Petra Březina Vašková si své muzikálové role zahraje na divadelních prknech v oblacích,“ uvedlo Divadlo Broadway na Facebooku.

Pracovníci divadla připomněli, že Vaškovou mohli diváci pravidelně vídat v muzikálech Mýdlový princ, Trhák a Kvítek mandragory.

Petra Březina Vašková na archivním videu z roku 2020

Na mladou umělkyni zavzpomínali i kolegové, jak informoval server Super.cz. „Byla to věčně usměvavá, pozitivní holka, která tady měla být. Strašně špatně se mi o tom mluví, je to hrozně blízko. Nikdo neví dne ani hodiny, kdy to přijde. Pamatuju si, že se nedávno vdala, měla celý život před sebou,“ řekla Super.cz Elis Ochmanová.

„Ještě v prosinci jsme spolu zkoušely, měli jsme oprašovačku Sněhové královny, kde jsme spolu hrály. Sice naznačovala, že je nemocná, ale nebylo to na ní vůbec poznat. Na jevišti jela na sto procent. Jsem z toho v šoku,“ dodala.

Upřímnou soustrast pozůstalým vyjádřily na sociálních sítích stovky lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám