Hlavní obsah

The Offspring chtějí co nejlépe využít času, který zbývá

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká skupina The Offspring vydala v únoru singl Let the Bad Times Roll. Ohlásil její nové album, které se bude jmenovat stejně. Bude na něm první nový materiál po devíti letech, kdy vyšel předešlý albový počin Days Go By. Novinka se bude prodávat od 16. dubna.

Foto: Jan Handrejch , Právo

Zpěvák kapely The Offspring Dexter Holland.

Článek

Přitom se o ní mluvilo od poloviny roku 2019. Nové datum vydání bylo nakonec ovlivněno mimo jiné pandemií koronaviru, hledáním nového vydavatele a zmatky při rozchodu formace s baskytaristou Gregem Krieselem. Jeho místo zaujal Todd Morse, který od roku 2009 jezdí s The Offspring na turné jako koncertní kytarista.

Materiál na desku vznikal v posledních několika letech na více místech. Let The Bad Times Roll bude třetím albem The Offspring připraveným se slavným americkým producentem Bobem Rockem.

Titulní singl vznikl na konci roku 2019 a vypráví o změnách, ke kterým dochází v USA. „Nacházíme se v jedinečném období historie, kdy světoví lídři spíše než: Děláme, co je v našich silách, s větší pravděpodobností řeknou: Do hajzlu. Pokud to všechno půjde do pekla, jak někteří lidé říkají, pak bychom mohli co nejlépe využít čas, který nám zbývá. A odejít se ctí,“ říká k písni kytarista Noodles.

The Offspring jsou legendou jihokalifornské punkové scény. Na svět přišli v roce 1984. Nejprve fungovali na regionální scéně, ale v roce 1994 vydali své v pořadí třetí album Smash, kterým prorazili do celého světa.

Prodali přes 40 milionů desek a za poslední desetiletí odehráli více než pět set koncertů. V České republice vystupovali několikrát. Zahráli i na hudebním festivalu Rock for People.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám