Hlavní obsah

Techno jízda dua Bratři představí živě album Two Minds

Právo, jaš, kul

Album Two Minds dua Bratři si mohou fanoušci vychutnat i živě. Koncert dvojčat Jiřího a Ondřeje Veselých se odehraje v pátek 12. listopadu v Paláci Akropolis v Praze. Následují další tři koncerty. Bratři zároveň zveřejnili i video ze svého loňského setu pro londýnský Electronic: Sound Vision II.

Klip skupiny Bratři ke skladbě Transition.Video: Indies Scope

 
Článek

Speciálním hostem koncertu pražského křtu bude rakouská kapela Drahthaus. Bratři dále vystoupí 16. listopadu v Plzni (Anděl Music Bar), 3. prosince v Ostravě (Dock) a 18. prosince v Brně (Fléda).

Debut Two Minds připravovali dlouhou dobu a nyní přišel čas jej představit i naživo. Bubeník Jiří slibuje, že to bude audiovizuální show: „Na koncertním provedení se podílí i virtuální studio XLAB, které se postará o projekce a světla. A bude to to nejlepší, co jsme zatím měli příležitost předvést.“

Techno v podání dua Bratři vyšlo na debutovém albu Two Minds na konci září. Taneční jízda hypnotických beatů spolu s melodickou linkou vytváří harmonický celek. Elektronické bicí, analogové a modulární syntezátory, to jsou základní kameny hudby dvojčat Jirky a Ondry Veselých.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám