Hlavní obsah

Skyline natočili klip k písni Godzilla na Bali

Právo, jaš, kul

Skyline vydali v roce 2020 desku Electricity, a právě z ní je singl Godzilla, jehož nový klip plný nádherných lokací z Bali právě vychází. Letošní největší koncert plánují v Praze na 2. září v Ledárnách Braník.

Skyline v klipu k písni GodzillaVideo: Championship

 
Článek

„Klip je koncipovaný jako taková pohádka o kouzelném batůžku,“ popisuje námět Radek Bureš, bubeník a zakládající člen kapely. Zároveň ale dodává, že klip vlastně jen odráží realitu, protože frontman Skyline MC Jacob odletěl na Bali v lednu letošního roku a strávil tam, trochu neplánovaně, půl roku.

„Asi šedesát procent je z Bali, pětatřicet procent z Komoda a pět procent jsme pořídili v Čechách. Měli jsme s sebou kameramana, protože jsem tam natáčel hromadu cvičících videí v rámci mého projektu Transformers42 a díky tomu jsme mohli rovnou i točit klip,“ vysvětluje MC Jacob.

Scénář klipu společně s ním navrhla a také odrežírovala jeho přítelkyně Bára Cais, o kameru a střih se postaral Honza Kratochvíl. Život na hudební scéně se vrací pomalu do normálu, a tak se Skyline, stejně jako jiné kapely, rozhodli naplánovat i menší podzimní turné.

„Desku Electricity jsme neměli loni možnost představit naživo. Ona si to ale zaslouží a my doufáme, že aspoň letos se to povede,“ dodává Radek Bureš. Brněnský koncert je naplánovaný na 25. listopadu, v Praze má jejich tradiční předvánoční mejdan datum 16. prosince.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám