Hlavní obsah

Skupina Smokie vyrazí na podzim na The Symphony Tour. Šestkrát zahraje v Česku

Právo, Jaroslav Špulák

Britská kapela Smokie, která je na scéně od roku 1964, absolvuje letos na podzim The Symphony Tour. Představí se při něm v Maďarsku, na Slovensku a v šesti českých městech. Doprovázet ji bude maďarský Danubia Orchestra Obuda. Kapela to oznámila na páteční tiskové konferenci v pražském Divadle Hybernia.

Foto: archív kapely

Smokie, zleva Mick McConnell (kytara), Steve Pinnell (bicí), Martin Bullard (klávesy), Terry Uttley (baskytara) a Mike Craft (zpěv).

Článek

Smokie se na koncertní sérii představí s podporou čtyřicetičlenného orchestru a v nových aranžích nabídnou všechny své nejdůležitější písně.

„Bude to velkolepá show,“ řekl organizátor akce Miroslav Bučko. „Připravujeme ji v Maďarsku a u nás. O spolupráci jsme poprosili mistry ve svém oboru. Na koncertech budou i velkoplošné projekce, pro které budou mimo jiné použity fotografie a videa z archívu skupiny Smokie.“

Česká část turné začne 1. prosince v Brně, poté se přesune do Zlína (2. prosince), Ostravy (3. prosince), Plzně (6. prosince), Pardubic (7. prosince) a vyvrcholí 8. prosince v Praze v holešovické Tipsport Areně.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám