Hlavní obsah

Sinplus přicházejí s albem plným vášně

Právo, jaš, kul

Švýcarské rockové duo Sinplus, jež je složené z bratrů Gabriela a Ivana Brogginiových, vydává album Break The Rules. Nahrálo je částečně ve svém domácím studiu a částečně v americkém Nashvillu s producentem JT Dalym. V Čechách je známé, upozornilo na sebe na festivalech a jeho písně rotují v tuzemských televizích i rádiích. Novinku prezentuje i písnička Private Show.

Foto: archiv kapely

Kapela Sinplus koncertovala i na českých festivalech.

Článek

Aktuální nahrávka obsahuje i již vydaný singl Break the Rules, titulní skladbu, která debutovala v playlistu Spotify All New Rock a momentálně patří podle tuzemské IFPI k nejhranějším rockovým písním u nás.

„Toto je naše první album, jež zní přesně jako to, které jsme chtěli nahrát už od samého začátku. Je to jednoduše rokenrol,“ tvrdí bratři Brogginiové, kteří mají na kontě cenu MTV  Europe, vystoupení na slavném festivalu Isle Of Wight či předskakování kapele Roxette.

Skladba Private Show z nového albaVideo: archiv kapely

Hudebníci před nedávnem pocítili potřebu změny a rozhodli se podniknout cestu do USA. Cestování mezi Kalifornií a Nashvillem jim pomohlo objevit jejich kořeny. Nové album nepřináší žádné syntetické triky. Zní z něho jen kytara, baskytara, bicí, zpěv a spousta vášně.

„Mohli bychom pokračovat v psaní tohoto alba navždy. Tak to je, když vás baví to, co děláte. Vždy jsme milovali silné kytarové riffy a svěží, napjaté rytmy. A teď máme pocit, že jsme na těchto písních závislí,“ tvrdí rockoví bratři.

Reklama

Výběr článků

Načítám