Hlavní obsah

Sebastian začíná v novém vydavatelském domově písní a videoklipem Prach

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Sebastian představuje novou píseň Prach, která je jeho prvotinou ve spolupráci s vydavatelstvím Universal Music. „Máme cíle, máme ambice a chceme navázat na naše úspěšné období, a to s novým týmem lidí, kteří na tom s námi budou pracovat. Byl to velký krok, ale tak nějak vnitřně cítíme, že to tak mělo být,“ komentuje začátek nové éry.

Sebastian a Lipo v klipu k písničce PrachVideo: Universal Music

 
Článek

Na písni Prach spolupracoval s raperem Lipem, s nímž měl společnou píseň v plánu roky. „S Jonášem jsme chtěli udělat song už v minulosti, ale nikdy nepřišla ta správná chvíle. Tady se to přímo nabízelo a přišlo mi to jako správné a rozumné řešení,“ říká Sebastian.

Road movie videoklip vznikl za spolupráce Jonáše Lipa Červinky jakožto režiséra, Jakuba Mahdala, který stojí za kamerou a střihem, a herečky Martiny Babišové.

Cesta k písni Prach vede přes producenta a muzikanta Ondřeje Turtáka, který s Lipem i Sebastianem dlouhodobě spolupracuje. Ten na jaře přišel s hudbou, která svou nadupanou energií zaujala Lipa, a tak k ní napsal text.

„S trochu jinou poetikou, než kterou se Sebastian dosud prezentoval. Trochu je to rock, trochu country a do toho metafora vztahu jakožto nikdy nekončícího zápasu. Bavilo mě to tak, že jsem k tomu nakonec dopsal i svůj rapový part. Sebastian pak ještě přispěl melodickými linkami a vznikl song, se kterým jsme všichni spokojení,“ komentuje Lipo.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám