Hlavní obsah

Romantická komedie s Abrhámem a Šafránkovou už má trailer

Novinky, Stanislav Dvořák

Pátého prosince přijde do českých kin komedie režisérky Lenky Kny s názvem Přijde letos Ježíšek?. Vedle populární dvojice Josef Abrhám - Libuše Šafránková uvidíme Václava Postráneckého, Igora Chmelu, Danicu Jurčovou, Pavla Kříže, Mariana Rodena a další.

Upoutávka na film Přijde letos Ježíšek?Video: Bioscop

 
Článek

„Šarmantní šedesátník José se vrací po třiceti letech emigrace do Čech. Jeho dcera Penélope se marně snaží otěhotnět a věřící mexická manželka Dolores je přesvědčena, že poslední nadějí je zázrak, který by v předvánočním čase mohlo splnit slavné Pražské jezulátko. Přestože byl José přesvědčen, že se do rodného města již nevrátí, podlehne naléhání dvou žen svého života a v adventním čase vyrazí,“ popsala zápletku Uljana Donátová, která film mediálně zastupuje.

Josého příjezd do Prahy je návratem radostným i bolestným – vrací se do míst, která znával, i ke vzpomínkám, které najednou ožívají. Nejen že se setkává se svou bývalou láskou, svým starým přítelem, ale ještě mu minulost přichystá překvapení.

„Když jsem dostal scénář tohoto filmu – a musím říct, že po dlouhé době jsem se potkal se scénářem, z kterého jsem měl opravdu radost – věděl jsem, že tady ty možnosti pro to, nechat divákovi prostor pro úsměvnost a přitom netlačit na pilu, jsou. A paní režisérka je s námi při natáčení dál rozvíjela a umožňovala nám dostat do příběhu především tu pravdivost. A to mně stačí. Vždyť život není jen úsměvný. A když je, tak zaplať pánbůh za to! Takže já jsem naprosto klidný. Ono to tam je!“ řekl o filmu Josef Abrhám.

Reklama

Výběr článků

Načítám