Hlavní obsah

Představitelka Wonder Woman přiznala, že její verze Imagine od Lennona byla průšvih

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Modelka a herečka Gal Gadotová (Wonder Woman) v roce 2020 reagovala na pandemii nadějeplnou písní Imagine od Johna Lennona, kterou zpívala s ostatními celebritami. Lidé se jí ale na sociálních sítích smáli. Nakonec i sama herečka uznala, že to nebylo dobré.

Foto: Vertical Ent.

Gal Gadotová je Wonder Woman.

Článek

Herečka se naštěstí hudební kariéře rozhodně věnovat nehodlá. Šlo o jednorázovou záležitost. Do společné písně se zapojili třeba Kristen Wiigová, Natalie Portmanová, Zoë Kravitzová, Mark Ruffalo, Will Ferrell a mnoho dalších. Někteří ze slavných evidentně neumí moc zpívat, neladí jim to a navíc se nedohodli na společném stylu. Jednotlivé části na sebe moc nenavazují.

„Bylo to nedokvašené. Nepřišlo to ve správný čas a nebyla to ta správná věc. Bylo to nevkusné. Mysleli jsme to dobře, ale někdy se prostě netrefíte,“ uvedla Gadotová.

Písnička pochází z druhého sólového alba Johna Lennona a vyšla v roce 1971. Velmi chytlavá balada získala obrovskou popularitu a inspirovala řadu dalších verzí.

Lennon sám říkal, že chtěl druhé album udělat popovější. Proto ,,své myšlenky polil čokoládovou polevou”. Mnozí lidé si po letech Johna Lennona spojovali hlavně s Imagine, protože jiné jeho projekty ani neznali. Spoluproducenty desky Imagine byli Phil Spector, John Lennon a Yoko Ono.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám