Hlavní obsah

Pražský výběr, Gaia Mesiah, N.O.H.A., Skyline i Michal Prokop na festivalech u Prahy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hned dva hudební festivaly se chystají na víkend, oba poměrně blízko Prahy. Vystoupí tam desítky českých kapel.

Foto: Petr Horník, Právo

Michael Kocáb

Článek

Už 14. ročník hudebního festivalu Rockový Slunovrat proběhne v Lesním divadle Řevnice 13. a 14. srpna. Vystoupí tam world music kapela N.O.H.A., taneční Skyline, Zooblasters, United Flavour nebo RedZed, rapper, který si pohrává s žánry jako nu-metal nebo heavy metal.

Tvrdší kytarovou muziku přivezou Gaia Mesiah či Krucipüsk, dorazit mají také Vepřové komety (funky), Fyah Son Bantu (reggae/dancehall), The Shookies (folk), Frozen Poppyhead (alternative metal), The Train Robbers (rock’n’roll/surf)

a Frankie & The Deadbeats (country).

Foto: Warner Music

Gaia Mesiah

Pořadatelé dodali, že návštěvníci by měli mít negativní PCR test (stáří max. 7 dní), negativní antigenní test (stáří max. 72 hodin), potvrzení z laboratoře o prodělání covidu v posledních 180 dnech nebo druhou dávkou očkování (min. 14 dní od aplikace). Po celou dobu konání festivalu bude také možné využít testovacího místa.

Zakoupené vstupenky na loňský dvoudenní festival zůstávají v platnosti, nové jsou v síti GoOut nebo na www.rockovyslunovrat.cz.

V pátek a sobotu se konají také Krásný ztráty Live ve Všeticích na Benešovsku.

V pátek bude headlinerem Michal Prokop a Framus Five. Oslaví 75. narozeniny a zahraje staré hity i novinky z letos vydaného alba Mohlo by to bejt nebe, které bude pokřtěno. Ve stejný den zahrají skupiny Sunflower Caravan, Minus 123 minut, Krausberry a Laura a její tygři.

Film o Led Zeppelin je hotov. Page a Plant se na něm podíleli

Kultura

V sobotu má být hlavní hvězdou legendární Pražský výběr, další program zajistí skupina Colorful People, rocker Roman Dragoun And His Angels, mladá zpěvačka Kateřina Marie Tichá, americký bluesman Rene Trossman a kapely Lili Marlene a Terne čhave.

Vstupenky jsou v prodeji v sítích Goout.net a Ticketportal.cz.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Výběr článků

Načítám