Hlavní obsah

Pozdrav z izolace. Johnny Depp a Jeff Beck zahráli Lennonovu Isolation

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Johnny Depp a Jeff Beck už spolu delší dobu dělají muziku a do světa teď vypustili nový klip Isolation. Jde o coververzi staré písničky Johna Lennona.

Jeff Beck a Johnny Depp - Isolation

 
Článek

Nová verze písně nahraná ve studiu je doprovázena záběry z koncertu z minulého roku. Depp a Beck tak mají svůj první společný singl.

Jeff Beck se coververzi Isolation rozhodl vydat v době pandemie, protože izolace je dnes něco, co lidi dobře znají. „Nečekali jsme, že to vydáme tak brzy, ale kvůli těžkým dnům a opravdové izolaci, jakou lidé zažívají v této náročné době, jsme se rozhodli, že teď může být ta pravá doba, abyste to všichni slyšeli,“ uvedl.

Foto: Profimedia.cz

Jeff Beck

Beck patří k nejuznávanějším muzikantům na světě. Hrával s Jimmym Pagem či Yardbirds a později založil Jeff Beck Group. I dnes po půl století v oboru koncertuje a pracuje ve studiu sólově i s velkými popovými hvězdami. V roce 2018 o něm natočili film Still on the Run: The Jeff Beck Story. Mluvil tam o něm i Eric Clapton, se kterým se dříve neměli moc rádi, ale nakonec se usmířili.

„Musím připustit, že ukápla slzička, zvláště kvůli Erikovi. Nikdy jsem nečekal, že on se bude obtěžovat, aby byl v tom filmu,“ řekl tehdy Beck.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám